Lifestyle|23.07.2023 12:38

Cristiano Ronaldo: O πιο ακριβοπληρωμένος σταρ στο Instagram – Οι τρυφερές στιγμές με τα παιδιά του και η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) είναι πλέον και επίσημα ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ στο Instagram. Ο 38χρονος εκθρόνισε την Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner), αφού αποκαλύφθηκε ότι κερδίζει 1,87 εκατομμύρια λίρες ανά χορηγούμενη ανάρτηση, σε σχέση με την Jenner που κερδίζει 1,47 εκατομμύρια λίρες.

Ο Ρονάλντο διαφημίζει συχνά στα social media εταιρείες με αθλητικό περιεχόμενο. Η Κάιλι έχει μια σειρά από επιτυχημένες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Kylie Cosmetics και Kylie Swim, ενώ συνεργάζεται με τον οίκο μόδας Jean Paul GaultierΟ ποδοσφαιριστής έχει 597 εκατ. followers στο Instagram, ενώ η Κάιλι έχει 397 εκατομμύρια.

 

Ο πατέρας πίσω από τον σούπερσταρ

O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας τρυφερός μπαμπάς και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ο σταρ της μπάλας είναι γνωστό ότι έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του και κάνει τα πάντα για να τους προσφέρει όλα όσα ονειρεύονται και επιθυμούν. Τον Απρίλιο του 2022, ανακοίνωσε πως ένα από τα νεογέννητα δίδυμα που περίμενε η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, το αγοράκι, δεν άντεξε.

«Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το αγοράκι μας απεβίωσε. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός» έγραψε ο ίδιος στο Instagram. «Μόνο η γέννηση από το κοριτσάκι μας, μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία».

 

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, οι θαυμαστές είδαν τη Ροντρίγκεζ ν' ανοίγεται για εκείνη την ημέρα σ' ένα τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix, «I am Georgina». «Πάνω από 40 εκατομμύρια άνθρωποι με ακολουθούν, αλλά κανείς δεν ξέρει πώς αισθάνομαι πραγματικά. Φέτος βίωσα ταυτόχρονα την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου έσπασε και ρώτησα τον εαυτό μου πώς θα μπορούσα να συνεχίσω. Είχα την απάντηση πιο κοντά από όσο νόμιζα. Κοίταξα στα μάτια τα παιδιά μου και εκεί είδα τον μόνο τρόπο να το κάνω, να είμαστε όλοι μαζί» είπε, προσθέτοντας ότι ο Ρονάλντο την «ενθάρρυνε» να αρχίσει ν' απολαμβάνει ξανά τη ζωή μετά τη βαθιά απώλεια. «Η ζωή είναι δύσκολη. Η ζωή συνεχίζεται. Έχω λόγους να προχωρήσω και να είμαι δυνατή».

Cristiano Ronaldo Jr.

Ο Ρονάλντο έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά στις 17 Ιουνίου 2010. Ο Κριστιάνο Τζούνιορ πήρε τ' όνομά του από τον πατέρα του ποδοσφαιριστή. Μέχρι σήμερα, ο Ρονάλντο δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα της μητέρας του πρωτότοκου γιου του, δηλώνοντας στον Τζόναθαν Ρος το 2015: «Κάποια σημεία στη ζωή είναι ιδιωτικά και οι άνθρωποι πρέπει να σέβονται την προσωπική ζωή. Όταν ο Κριστιάνο θα μεγαλώσει, θα του λέω πάντα την αλήθεια γιατί το αξίζει».

Εκείνη την εποχή ήταν ζευγάρι με την Ιρίνα Σάικ. «Με μεγάλη τιμή και συγκίνηση ενημερώνω ότι πρόσφατα έγινα πατέρας ενός μικρού αγοριού. Όπως συμφωνήθηκε με τη μητέρα του μωρού, η οποία προτιμά να παραμείνει η ταυτότητά της εμπιστευτική, ο γιος μου θα είναι υπό την αποκλειστική μου κηδεμονία. Ζητώ απ' όλους να σεβαστούν πλήρως το δικαίωμά μου στην ιδιωτική ζωή (και του παιδιού), τουλάχιστον σε θέματα τόσο προσωπικά όσο αυτά» είχε γράψει τότε στο Twitter. Ο μικρός Κριστιανίτο θεωρείται ταλέντο στο ποδόσφαιρο και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του

 

 

Kερδοφόρες «μπίζνες» 

Τον Ιούνιο του 2017, ο Ρονάλντο καλωσόρισε τα δίδυμα Eva και Mateo μέσω παρένθετης μητέρας, μοιραζόμενος τα χαρμόσυνα νέα της άφιξής τους σε μια ανάρτηση στο Facebook με τη λεζάντα: «Τόσο χαρούμενος που μπορώ να κρατήσω τους δύο νέους έρωτες της ζωής μου». 

Μήνες πριν από τον ερχομό των διδύμων, ο αθλητής άρχισε να βγαίνει με το μοντέλο Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ήταν στα Best FIFA Football Awards τον Ιανουάριο του ίδιου έτους. Το ζευγάρι γιόρτασε τα 6α γενέθλια των διδύμων τον Ιούνιο του 2023. Το διπλό πάρτι περιελάμβανε μια τούρτα με θέμα τη γοργόνα για την Eva και άλλη μία με θέμα το ποδόσφαιρο για τον Mateo. «Πολλά συγχαρητήρια αγάπες μου! Ο μπαμπάς είναι πολύ περήφανος για εσάς» έγραψε ο ποδοσφαιριστής στη λεζάντα μιας οικογενειακής φωτογραφίας στο Instagram. 

 

Η βρετανική Daily Mail, προσπαθώντας να ξετυλίξει το κουβάρι των γεννήσεων των παιδιών του, κατέληξε ότι η διαδικασία έγινε στην Καλιφόρνια, εκεί που οι γεννήσεις με παρένθετη μητέρα όχι μόνο είναι νόμιμες αλλά αυτή τη στιγμή έχουν μετατραπεί σε μια από τις πιο κερδοφόρες «μπίζνες» της περιοχής.

 

Εβδομάδες μετά τον ερχομό των διδύμων, ο Ρονάλντο ανακοίνωσε πως η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί του. Η κόρη τους Αλάνα Μαρτίν, γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2017, με τον διάσημο χαζομπαμπά να δηλώνει: «Το να είσαι πατέρας είναι ένα μοναδικό και προσωπικό ταξίδι, κάτι που μ' έχει αλλάξει τελείως. Μου έχει διδάξει πράγματα για την αγάπη που δεν ήξερα ποτέ ότι υπάρχουν. Μ' έχει μαλακώσει και μου έχει δώσει μια διαφορετική προοπτική για το τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή μου. Το να είμαι πατέρας και να βλέπω την οικογένειά μου να μεγαλώνει είναι χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο προνόμιο που είχα. Να περνάω χρόνο μαζί τους, να είμαι δίπλα τους, να χαμογελάω και να γελάω μαζί τους. Έχουν φέρει πολλή ευτυχία και χαρά στη ζωή μου».

 

Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του

Φαίνεται όμως πως τα τέσσερα παιδιά δεν του έφταναν, και τον περασμένο Οκτώβριο, με μια φωτογραφία που ανάρτησε στα social media και δείχνει το ζευγάρι να είναι ξαπλωμένο σ' ένα κρεβάτι, κρατώντας ένα υπερηχογράφημα, ανακοίνωσε πως περιμένουν δίδυμα. Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 32 εκατομμύρια likes, κατακτώντας την κορυφή του Instagram. Το κοριτσάκι ήρθε κανονικά στον κόσμο, γεγονός που όπως δήλωσαν στην ανακοίνωσή τους είναι το μοναδικό το οποίο μπορεί να τους δώσει λίγη ελπίδα και χαρά σε αυτή την τραγική περίοδο, καθώς το αγοράκι δεν άντεξε. 

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής έδωσε συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν, όπου μίλησε για τη στιγμή που είπε στα μεγαλύτερα παιδιά του ότι ενώ η κόρη του ζευγαριού, Μπέλα, γεννήθηκε υγιής, ο δίδυμος αδελφός της, Άνχελ, πέθανε. «Η Τζίο [Τζορτζίνα] έφτασε στο σπίτι και τα παιδιά άρχισαν να λένε πού είναι το άλλο μωρό, πού είναι το άλλο μωρό;» είπε ο Ρονάλντο στη συνέντευξη.

«Τα παιδιά αρχίζουν να λένε, "Μαμά, πού είναι το άλλο μωρό...."», συνεχίζει την αφήγηση, σύμφωνα με απόσπασμα που δόθηκε στη Sun. «Μετά από μία εβδομάδα λέω: "Ας είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά, ας πούμε ότι, ο Άνχελ, που είναι το όνομά του, πάει στον Παράδεισο"».

Ο Ρονάλντο είπε ότι συζητούν καθημερινά για τον Άνχελ στο σπίτι. «Τα παιδιά καταλαβαίνουν, λένε "Μπαμπά το έκανα αυτό για τον Άνχελ" και δείχνουν τον ουρανό. Κάτι που μου αρέσει πολύ γιατί είναι κομμάτι της ζωής τους. Δεν πρόκειται να πω ψέματα στα παιδιά μου, λέω την αλήθεια, το οποίο ήταν μια δύσκολη διαδικασία».

Ο αθλητής αναφέρθηκε επίσης στο πόσο δύσκολη ήταν εκείνη η περίοδος για τον ίδιο και την οικογένειά του. «Πιρς, ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου, από τότε που πέθανε ο πατέρας μου... Είναι δύσκολο... περάσαμε αρκετά δύσκολες στιγμές γιατί δεν καταλαβαίνουμε γιατί συνέβη σε εμάς». Όπως περιέγραψε, πάλεψε πολύ μέσα του με το γεγονός ότι το ένα από τα δίδυμα έζησε και το άλλο πέθανε. «Ποτέ δεν ένιωσα τόσο χαρούμενος και λυπημένος ταυτόχρονα» δήλωσε. «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω».

Τον περασμένο Φεβρουαρίου, η Ροντρίγκεζ μοιράστηκε μια φωτογραφία της μικρότερης κόρης της, φορώντας ένα χαριτωμένο μαύρο πουλόβερ και ένα λευκό πουκάμισο με βολάν, καθώς καθόταν στην αγκαλιά του Ρονάλντο. «Αυτό το βλέμμα, τόσο δυνατό και ντελικάτο, που σου έδωσε ο Θεός. Τους αγαπάω» έγραψε η περήφανη μαμά στη λεζάντα του στιγμιότυπου. «Ακριβώς όπως ο μπαμπάς. Η αγάπη μου» απάντησε ο Ρονάλντο στα σχόλια.

 

παιδιάΚάιλι Τζένερπατέραςειδήσεις τώρααθλητήςinstagramΚριστιάνο Ρονάλντο