Lifestyle|23.07.2023 16:25

Ανησυχία για την υγεία του Johnny Depp: Λιποθύμησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε

Newsroom

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) βρέθηκε αναίσθητος σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε στη Βουδαπέστη, με αφορμή τη συναυλία που είχε με το συγκρότημα Hollywood Vampires. Ξένα δημοσιεύματα θέλουν τον βραβευμένο ηθοποιό να έκανε υπερβολική χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ

Ο συναυλιακός χώρος ήταν γεμάτος με ανυπόμονους θαυμαστές, μερικοί από τους οποίους ταξίδεψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να παρακολουθήσουν τον Τζόνι Ντεπ να τραγουδάει. 

«Όλα ήταν έτοιμα, η σκηνή ήταν στημένη, το backstage crew ήταν έτοιμο για το πάρτι. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ειδικά καθώς τα μέλη του συγκροτήματος είχαν κάνει το στήσιμο του ήχου που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα» δήλωσε ένας ταξιθέτης σε ξένο Μέσο.

Σε ανάρτηση που έκανε το συγκρότημα ανέφερε ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους. «Ανυπομονούμε να σας δούμε στην Πολωνία, τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες τις επόμενες ημέρες» έγραψαν, μεταξύ άλλων, στα social media. 

 

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται πρόβλημα σε κάποια από τις συναυλίες της περιοδείας, καθώς ο Ντεπ τραυματίστηκε στον αστράγαλό του πριν από μερικές εβδομάδες, αναγκάζοντας το συγκρότημα ν' αναβάλει ορισμένες συναυλίες στις ΗΠΑ. Φαίνεται ότι ο ηθοποιός του Χόλιγουντ περνάει δύσκολα τον τελευταίο καιρό.

Βουδαπέστησυναυλίεςειδήσεις τώραηθοποιόςΤζόνι Ντεπ