Lifestyle|24.07.2023 15:10

Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Χώρισαν έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας - Η ιστορία αγάπης και η μονάκριβη κόρη τους

Newsroom

Έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στην εφημερίδα «On Time», το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και μάλιστα οι δυο τους μένουν σε διαφορετικά σπίτια

Αν και οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα επίσημα την είδηση, άτομα από το στενό περιβάλλον τους, όπως λέει το δημοσίευμα, ξέρουν ότι ο χωρισμός είναι οριστικός. Η ηθοποιός και ο personal trainer δεν είχαν παντρευτεί ποτέ, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Θάλεια, 7 ετών, η οποία παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Αν και η Ζέτα Δούκα με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά προσπάθησαν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, δυστυχώς, το γυαλί είχε ήδη ραγίσει. Η σχέση τους είναι πλέον τυπική. Η τελευταία κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις που έχουν κάνει στα social media, ήταν στα γενέθλια της κόρης τους, τον περασμένο Απρίλιο

 

Είχαν ξανασκεφτεί να χωρίσουν 

Λίγο πριν μάθουν για την εγκυμοσύνη της κόρης τους, η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνά είχαν σκεφτεί ξανά να χωρίσουν. Το παιδί όμως τους έκανε ν' αναθεωρήσουν και να μείνουν στην ουσία της σχέσης τους. «Κατάλαβα ότι με αυτόν τον άνθρωπο έχω απίστευτη ψυχική και πνευματική χημεία. Ήρθαν όλα τόσο απλά, χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσω. Αυτό για εμένα ήταν ένα τεράστιο μάθημα, γιατί μέχρι τότε, πίστευα ότι χρειάζεται να κοπιάσεις για να πετύχει τους στόχους σου. Τελικά, στη ζωή μας πρέπει να αφήνουμε και κάποια πράγματα να έρχονται φυσικά. Και αν συμβούν, ήταν για να συμβούν. Αν όχι, τότε κάποιος λόγος θα υπάρχει» είχε δηλώσει η ηθοποιός στο περιοδικό OK! για το αν ένιωσε από την πρώτη στιγμή ότι ο φυσικοθεραπευτής είναι ο άνθρωπός της.

Η γνωριμία τους έγινε όταν εκείνη χρειάστηκε να κάνει κάποιες φυσικοθεραπείες. «Κάποια πράγματα είναι καρμικά. Ο Μιχάλης προτού με γνωρίσει, όταν μιλούσε με τους φίλους του, πολλές φορές η συζήτηση ερχόταν σε μένα, χωρίς να με ξέρει. Όταν τον πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού για τη θεραπεία, ήταν σαν να του έκανε πλάκα το σύμπαν» είχε αποκαλύψει η ίδια στο περιοδικό People για τη γνωριμία τους, η οποία έγινε με αφορμή έναν πόνο που είχε στον αυχένα. Όταν τον κάλεσε αναζητώντας φυσικοθεραπευτή εκείνος έτυχε εκείνη τη μέρα να μην έχει κανένα άλλο ραντεβού.

 

Η διαφορά ηλικίας 

Σε συνέντευξή της, η Ζέτα Δούκα είχε δηλώσει για τον πρώην σύντροφό της: «Με τον Μιχάλη έχουμε πολλά κοινά σημεία στον τρόπο σκέψης. Ωστόσο, τα χρόνια που μας χωρίζουν, γιατί εκείνος είναι οκτώ χρόνια μικρότερος μου, είναι ένα σημείο αιχμής. Αν είχαμε την ίδια ηλικία, πιθανότατα να ήμασταν ακριβώς στο ίδιο σημείο του δρόμου. Τώρα έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε». 

 

Η κόρη τους αποτελεί τη χαρά της ζωής τους

Πριν από επτά χρόνια, η Ζέτα Δούκα έφερε στον κόσμο τη Θάλεια, μια στιγμή που θα είναι για πάντα χαραγμένη στο μυαλό της, αφού όπως η ίδια έχει αποκαλύψει ο τοκετός ήταν αρκετά δύσκολος. «Πίστευα ότι θα ήταν σύντομο, αλλά τελικά πήρε 26 ώρες μέχρι να την κρατήσουμε αγκαλιά» είχε δηλώσει.

Κάθε χρόνο, στα γενέθλια της κόρης της, η ηθοποιός κάνει μια σχετική ανάρτηση στα social media, γράφοντας τις ευχές της και πόσο σημαντική είναι στη ζωή της. «Είσαι η ηλιαχτίδα στη συννεφιά, το φως μες στο σκοτάδι, η ελπίδα στην απελπισία, η δύναμη στην ανημποριά. Χαμογελάς κι όλα αλλάζουν, υπέροχο, μοναδικό μου πλάσμα. Σ' αγαπώ ως το άπειρο, με άπειρους τρόπους και για άπειρους λόγους. Σ' ευχαριστώ που μου μαθαίνεις τη ζωή σωστά. Να είσαι γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη» ήταν κάποιες από τις δημόσιες ευχές της για φέτος, μαζί μ' ένα συγκινητικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους.  

 

ηθοποιόςχωρισμόςειδήσεις τώραΖέτα Δούκα