Lifestyle|25.07.2023 17:55

«Λιώνει» από έρωτα η Lauren Sanchez για τον Jeff Bezos: Η ημίγυμνη φωτογραφία που δημοσίευσε του αρραβωνιαστικού της

Newsroom

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Lauren Sanchez δημοσίευσε μία φωτογραφία με μαγιό του αρραβωνιαστικού της και ιδρυτή της Amazon, την ώρα που ανεβαίνει στο γιοτ του, έπειτα από βουτιά στον ωκεανό.  

«Είναι ιδέα μου ή κάνει ζέστη έξω;» έγραψε η Sanchez, στη λεζάντα της εικόνας, όπου δείχνει το γυμνασμένο σώμα του Jeff Bezos. Εκείνος φορούσε ένα ασπρόμαυρο μαγιό που είχε ως σχέδιο φοίνικες και μερικά βραχιόλια στον καρπό του χεριού του.

 

Αρκετοί από τους φίλους του ζευγαριού σχολίασαν την ανάρτηση, με την Kris Jenner να βάζει ως εικονίδιο φωτιές, ενώ η στιλίστρια Rachel Zoe σχολίασε: «Σας αγαπώ». «Άλλαξες τη ζωή του» έγραψε η Liberty Madison, ενώ η σεφ Penny Davidi πρόσθεσε: «Σας λατρεύω. Τον κρατάς νέο και σε φόρμα».

Το πρόσφατα αρραβωνιασμένο ζευγάρι έχει ξετρελαθεί ο ένας για τον άλλον από τότε που άρχισαν να βγαίνουν το 2019, με τη Sanchez μάλιστα ν' αποκαλύπτει ότι την κάνει «καλύτερο άνθρωπο». 

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά το γέλιο του, είπα: "Ουάου!" Τι είναι αυτό; Το λατρεύω» δήλωσε στη WSJ. Magazine τον Ιανουάριο. «Είναι τόσο χαρούμενος, μ' εμπνέει κάθε μέρα, με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Είναι ο πιο αγαπητός άνθρωπος που ξέρω» πρόσθεσε.

 

Η τελευταία της ανάρτηση έρχεται δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του Page Six ότι ο Bezos έκανε πρόταση γάμου στη Sanchez μ' ένα δαχτυλίδι αρραβώνων 20 καρατίων, ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης.

Τζεφ ΜπέζοςμαγιόκαλοκαίριAmazonειδήσεις τώρα