Lifestyle|27.07.2023 11:53

Tiffany Haddish: Η πρωταγωνίστρια του «The Afterparty» αποκάλυψε γιατί έκρυψε τις οκτώ αποβολές της

Newsroom

Η διάσημη κωμικός, Tiffany Haddish, έδωσε συνέντευξη στην «The Washington Post», αποκαλύπτοντας ότι πρόσφατα βίωσε την όγδοη αποβολή της. «Η μήτρα μου είναι καρδιόσχημη. Δε μπορεί να συγκρατήσει τίποτα» είπε.

Πρόκειται για μία ανατομική παραλλαγή αρκετά συχνή, η οποία άλλοτε μπορεί ν' αντιμετωπιστεί, κι άλλοτε όχι. Η ηθοποιός ανέφερε ότι δεν αποκάλυπτε σχεδόν τίποτα για τις αποβολές της, καθώς «δεν θέλω ο κόσμος να με ρωτάει: "Είσαι καλά;" Όπως ένα πληγωμένο ζώο, προτιμώ να πάω σε μια σπηλιά μόνη μου. Να γλείψω τις πληγές μου».

Πριν από ένα χρόνο, η Haddish είχε αρχίσει τη διαδικασία υιοθεσίας ενός παιδιού, υποβάλλοντας τις σχετικές αιτήσεις στους αρμόδιους φορείς, καθώς και ότι παρακολουθούσε ειδικά μαθήματα προετοιμασίας γι’ αυτό.

 

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός του «Afterparty» έβγαινε με τον ράπερ Common, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 2021. Τότε, μια πηγή είχε δηλώσει στο People: «Δεν βρίσκονται ποτέ μαζί στην ίδια πόλη. Είναι και οι δυο τους πολύ απασχολημένοι για μια σοβαρή σχέση». Η Haddish ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον πρώην στρατιωτικό William Stewart, από τον οποίο χώρισε το 2013.

Το 2018, η Haddish είχε δηλώσει στο ίδιο περιοδικό ότι ιδανικά θα ήθελε έναν άνδρα που δεν θα είχε ήδη δική του οικογένεια. «Το έκανα παλιά αυτό. Δεν θέλω ξανά» εξήγησε τότε. «Βέβαια, όλα είναι ρευστά, εξαρτάται από τη συνθήκη. Αλλά δεν είναι πραγματικά κάτι που ψάχνω. Δεν είμαι ανοιχτή σε κάτι τέτοιο».

 

υιοθεσίααποβολήεγκυμοσύνηηθοποιόςειδήσεις τώρα