Lifestyle|30.07.2023 01:30

Brad Pitt: Διακόπτει την παραγωγή της ταινίας για την Formula 1 σε ένδειξη συμπαράστασης στην απεργία των ηθοποιών

Newsroom

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) φέρεται να έχει διακόψει την παραγωγή της ταινίας του για τη Formula 1, δείχνοντας έτσι την υποστήριξή του στην . Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη για τα γυρίσματα του Apex, αλλά μια πηγή δήλωσε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι η παραγωγή έχει ακυρωθεί.

Η Sun αναφέρει τα εξής: «Ο Μπραντ συμφώνησε ότι θα τελειώσουν τα γυρίσματα που είχαν κλείσει, αλλά ανέβαλε την προγραμματισμένη παραγωγή για τους επόμενους δύο μήνες. Οι ηθοποιοί και το συνεργείο του Apex έχουν κάνει γυρίσματα στη Βουδαπέστη, αλλά ο Μπραντ ζήτησε να αναβληθούν οι μελλοντικές ημερομηνίες, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλους τους απεργούς. Η αναβολή της παραγωγής ήταν μια τεράστια απόφαση, ειδικά από οικονομικής άποψης, αλλά ο Μπραντ άκουσε τις ανησυχίες των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεται και θέλει να δείξει την υποστήριξή του».

Μια άλλη πηγή δήλωσε στο Deadline ότι το συνεργείο ήταν προγραμματισμένο να γυρίσει στο The Circuit de Spa-Francorchamps που συχνά αναφέρεται ως Spa, στο Βέλγιο αυτό το Σαββατοκύριακο - με το πραγματικό Grand Prix της χώρας να λαμβάνει χώρα την Κυριακή - αλλά αυτό δεν θα συμβεί τελικά. Οι επόμενες προγραμματισμένες ημερομηνίες για γυρίσματα είναι στο Λας Βέγκας τον Νοέμβριο, οπότε όλοι οι εμπλεκόμενοι ελπίζουν να βρεθεί λύση στο σημερινό αδιέξοδο μεταξύ σεναριογράφων, ηθοποιών και στούντιο στο Χόλιγουντ.

Ο Πιτ πρωταγωνιστεί στην ταινία καθώς και είναι παραγωγός μαζί με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον. Πρόσφατα η ομάδα συναντήθηκε με πραγματικές ομάδες Grand Prix στον βρετανικό αγώνα στο Σίλβερστοουν της Αγγλίας, όπου ο Πιτ συμμετείχε στην ενημέρωση των οδηγών της F1 και αργότερα βγήκε ο ίδιος στην πίστα, όπου έτρεξε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ταχύτητες που άγγιξαν τα 240 χιλιόμετρα την ώρα.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη παραγωγή της Apple που συμμετέχει ο Χολιγουντιανός σταρ μετά την επερχόμενη ταινία θρίλερ «Wolves» σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζον Γουάτς (Jon Watts). Πρωταγωνιστεί μαζί με τον στενό του φίλο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και την Έιμι Ράιαν(Amy Ryan).

Μπραντ Πιτειδήσεις τώραFormula 1ηθοποιός