Lifestyle|30.07.2023 09:02

Μαρία Μενούνος: Η φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της - Ποζάρουν αγκαλιά φορώντας ασορτί ρούχα

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο, καθώς υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγος της έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 23 Ιουνίου, μετά από 10 χρόνια προσπάθειας.

 

Το τελευταίο διάστημα η Μαρία Μενούνος είχε έρθει αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες, πλέον όμως, ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, έχοντας αφήσει πίσω κάθε αρνητική ανάμνηση.

 

Η Μαρία Μενούνος δεν μπορεί να συγκρατήσει την απεριόριστη χαρά που νιώθει και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με την μικρή της κορούλα, η οποία θα πάρει το όνομα Αθηνά.

Το Σάββατο 29/7 η διάσημη τηλεπερσόνα μοιράστηκε ακόμη ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της, στο οποίο ποζάρουν μαζί ενώ έχουν φορέσει και ασορτί σύνολα.

Η Μαρία Μενούνος, ο Κέβιν Αντεργκάρο και το μωρό τους φωτογραφήθηκαν πριν από λίγες ημέρες για το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού US Weekly και η παρουσιάστρια μοιράστηκε τα συναισθήματά της. «Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθος μου και ο Κέβεν κι εγώ κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον σαν, “Ω, Θεέ μου.” Ήταν απλώς σκέτη χαρά» εξομολογήθηκε η Μαρία Μενούνος και προσέθεσε για το πώς είναι να είναι μαμά: «Καλύτερα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ. Είναι χαρά! Τόσο καιρό, ένιωθα ότι κάτι έλειπε. Θα πήγαινα σε παιδικά πάρτι γενεθλίων και θα ήμουν λίγο λυπημένη γιατί ήθελα τη δική μου οικογένεια. Και τώρα νιώθω τόσο προσγειωμένη, σαν να ξέρω επιτέλους πού ανήκω».

ειδήσεις τώραΜαρία Μενούνος