Lifestyle|31.07.2023 15:51

Μπέσυ Αργυράκη: Η ανάρτηση της κόρης της και η κατάσταση της υγείας της μετά το ατύχημα

Newsroom

Ενα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουλίου, στη συναυλία της Μπέσσυς Αργυράκη στην παραλία Αγίας Τριάδας, του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της «Γιορτής του Τρύγου».

Η τραγουδίστρια διασκέδαζε τον κόσμο με τις παλιές μεγάλες της επιτυχίες, μέχρι τη στιγμή που έπεσε από την εξέδρα που είχε στηθεί για τις ανάγκες της συναυλίας. Την ώρα που η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευε γνωστά τραγούδια της και ενώ χόρευε, σκόνταψε στο ηχείο, με αποτέλεσμα να πέσει από την εξέδρα που είχε στηθεί για τις ανάγκες της συναυλίας και να βρεθεί στο κενό, προκαλώντας  ανησυχία στους θαυμαστές της. Η πίστα είχε ύψος περίπου ενός μέτρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μεταφέρθηκε άμεσα από τους διοργανωτές σε κλινική. Η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, με ανάρτηση που έκανε στα socail media, ενημέρωσε πως η μητέρα της παραμένει στο νοσοκομείο. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η Μπέσσυ Αργυράκη βρίσκεται στο κρεβάτι κάνοντας το σήμα της νίκης με το χέρι της.

«Όλα καλά. Και ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα μηνύματά σας» έγραψε. 

Εβελίνα ΝικόλιζαΜπέσσυ Αργυράκηνοσοκομείοειδήσεις τώρα