Lifestyle|31.07.2023 18:17

Kate Beckinsale: Η ηθοποιός γιορτάζει τα γενέθλιά της ντυμένη κουνελάκι του Playboy

Newsroom

Η Κέιτ Μπεκινσέιλ (Kate Beckinsale) δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, στις οποίες ποζάρει ως κουνελάκι του Playboy. Η ηθοποιός, η οποία είχε γενέθλια πριν από μερικές ημέρες, αποδεικνύει ότι το σεξαπίλ δεν έχει ηλικία και σίγουρα δεν είναι θέμα αριθμών.

Στα στιγμιότυπα βλέπουμε την 50χρονη σταρ να στέκεται δίπλα στις δύο φίλες της, τη σχεδιάστρια Nina Kate και τη Gabs Morpeth. Εκείνη φοράει μια κλασική μαύρη στολή Playboy Bunny, με μαύρα αυτιά λαγού, μεγάλα σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς και ψηλά τακούνια.

«Χαρούμενα γενέθλια λαγουδάκι, το δίδυμο γενεθλίων μου Oliver Gliese» ευχήθηκε στον φίλο της, ο οποίος επίσης είχε γενέθλια και τα γιόρτασαν μαζί, ντυμένοι όλοι λαγουδάκια.

 

Κατά καιρούς, η Kate Beckinsale έχει κατηγορηθεί ότι κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Σε συνέντευξη που έδωσε παλιότερα στο People, η ίδια αναφέρθηκε στο θέμα της γήρανσης: «Νομίζω ότι οι άλλοι άνθρωποι φαίνεται να έχουν μεγάλη εμμονή με τη γήρανση μ' έναν τρόπο που εγώ δεν έχω. Με ρωτάνε συχνά γι’ αυτό. Είμαι ευτυχισμένη στα σαράντα μου απ' ότι ήμουν στα τριάντα μου».

 

ηθοποιόςειδήσεις τώραγενέθλιαηλικία