Lifestyle|02.08.2023 17:13

Gwyneth Paltrow: Η ηθοποιός νοικιάζει για μία ημέρα την έπαυλή της στη Σάντα Μπάρμπαρα μέσω Airbnb

Newsroom

Αν έχετε εντρυφήσει στον τρόπο ζωής που παρουσιάζει η δημοφιλής ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) μέσω του Goop, τότε πιθανώς έχετε αναρωτηθεί - κάποια στιγμή - πώς θα άλλαζε η ζωή σας αν μπορούσατε να απολαμβάνετε τα οφέλη μιας καθημερινής υπέρυθρης σάουνας, μιας δίαιτας Paleo με βάση τα υγρά και την πρόσληψη βιταμινούχων κοκτέιλ, θεραπευτικών αυτοκόλλητων και κολπικού steaming ή πρωκτικής θεραπείας με όζον και δηλητήριο μέλισσας. Λοιπόν, αν είστε τυχεροί, μπορείτε να είστε ένα βήμα πιο κοντά στο να ζήσετε τον τρόπο ζωής του Goop, επειδή η Gwyneth Paltrow ανακοίνωσε ότι καταχωρεί τον εκπληκτικό ξενώνα της στο Montecito στην Airbnb.

Η Paltrow ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram το πρωί της Τρίτης, γράφοντας ότι δύο τυχεροί θαυμαστές της θα μπορέσουν να μείνουν στην έπαυλή της στη Σάντα Μπάρμπαρα για ένα βράδυ.

 

Κάτω από ένα βίντεο με το οποίο ξεναγεί το κοινό στο σπίτι, έγραψε: «Η μοναξιά είναι μια ανθρώπινη κατάσταση, αλλά τα τελευταία χρόνια, η αυξημένη απομόνωση και η έλλειψη κοινότητας έχει κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο κατακερματισμένη. Η @airbnb είχε τη λαμπρή ιδέα να κάνει κάτι για να κάνει τον κόσμο λίγο λιγότερο μοναχικό, γι' αυτό και σας προσκαλώ να έρθετε να μείνετε στον ξενώνα μου στο Montecito για μια νύχτα. Αν και μπορεί να ξεκινήσουμε ως ξένοι, ελπίζω ότι θα βρούμε συνδέσεις και κοινά σημεία σε ένα νόστιμο γεύμα. Ξαπλώστε δίπλα στην πισίνα, κάντε μια από τις αγαπημένες μου πεζοπορίες και φυσικά θα έχετε ένα μπάνιο εφοδιασμένο με τα αγαπημένα μου προϊόντα @goop για μια πραγματικά πολυτελή διαμονή».

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τις κρατήσεις στις 15 Αυγούστου στις 10 π.μ. PT σε αυτόν τον σύνδεσμο. Δεδομένου ότι η διαμονή είναι ανοιχτή σε δύο μόνο επισκέπτες για μία μόνο νύχτα στις 9 Σεπτεμβρίου, σημειώστε την καταχώριση και ρυθμίστε το ξυπνητήρι σας για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας!

Με πληροφορίες από Variety

ειδήσεις τώραηθοποιόςΓκουίνεθ ΠάλτροουAirbnb