Η Όπρα Γουίνφρεϊ εξυμνεί την περιοδεία «Renaissance» της Beyonce - «Το πιο εξαιρετικό σόου που έχω δει»
NewsroomΗ Όπρα Γουίνφρεϊ εξύμνησε την περιοδεία της Μπιγιονσέ (Beyonce) «Renaissance» χαρακτηρίζοντας την ως «το πιο εξαιρετικό σόου» που έχει δει.
Η θρυλική τηλεοπτική παρουσιάστρια με ανάρτησή της στο Instagram έκανε εγκωμιαστικά σχόλια για τη συναυλία της 29ης Ιουλίου στο πλαίσιο της περιοδείας της Beyonce «Renaissance» στο MetLife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ.
Στο βίντεο, η Όπρα Γουίνφρεϊ αναφέρει: «Δεν έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να φωνάξω, ένιωσα δέος. Αισθάνομαι δέος για το ταλέντο αυτού του είδους, για τη συνέργεια, για το τι χρειάζεται για να γίνει αυτό, την έκφραση, το χρίσμα».
«Εννοώ ότι αυτό είναι κάτι που προέρχεται κατευθείαν από μια πηγή που δημιουργεί τον πλανήτη. Είναι το πιο ασυνήθιστο πράγμα που έχω δει ποτέ. Η πιο εκπληκτική παράσταση που έχω δει ποτέ» πρόσθεσε .
Με την περιοδεία «Renaissance» η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσική παραγωγός προωθεί το άλμπουμ της με τον ίδιο τίτλο.
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες