Lifestyle|06.08.2023 10:57

Sophia Bush: Η πρωταγωνίστρια του «One Tree Hill» χώρισε 13 μήνες μετά τον γάμο της

Newsroom

Διαφορετικούς δρόμους αποφάσισαν ν' ακολουθήσουν η Sophia Bush και ο Grant Hughes. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 13 μήνες, ενώ είχαν συνολικά τρία χρόνια σχέση. Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η ηθοποιός ήταν εκείνη που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, την Παρασκευή (4/8).

«Η Sophia και ο Grant ήταν φίλοι για 10 χρόνια και δέθηκαν κατά τη διάρκεια του COVID μέσω της αγάπης τους για την κοινωνική εργασία. Συνεχίζουν να διευθύνουν τον μη κερδοσκοπικό τους οργανισμό και παραμένουν καλοί φίλοι» είπε στο People πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η πρωταγωνίστρια του «One Tree Hill» ξεκίνησε να βγαίνει με τον επιχειρηματία τον Μάιο του 2020, με τον αρραβώνα τους ν' ανακοινώνεται έναν χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 2021. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2022 στην Οκλαχόμα.

 

Οι αναρτήσεις για την επέτειο του γάμους τους

Οι δυο τους, πριν από μερικές εβδομάδες, έκαναν από μία ανάρτηση απο καθένας στα social media για την πρώτη επέτειο του γάμου τους, η οποίες δεν προμήνυαν με τίποτα το διαζύγιο που ήρθε τόσο γρήγορα.

«Ευτυχισμένη 1η επέτειο, αγάπη μου! Τι γεμάτη, όμορφη, δυναμική, συναρπαστική, γεμάτη ανάπτυξη χρονιά είχαμε μαζί. Πραγματικά μου αρέσει να ζω μαζί σου! Όπως έλεγε και η κάρτα που σου έδωσα σήμερα το πρωί: "Υπάρχουν επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη. Είσαι ο αγαπημένος μου"» έγραψε μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας. 

 

Από την άλλη, η Sophia Bush ανέφερε: «Σήμερα συμπληρώνονται 365 μέρες που σε αποκαλώ "σύζυγο". Η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Ακόμα τη νιώθω έτσι. Εκστασιασμένη. Τρέχουμε προς το μέλλον, χαμογελώντας και γελώντας, μαζί. Σ' αγαπώ αγαπημένε μου. Χαρούμενη επέτειο». 

ειδήσεις τώραηθοποιόςεπιχειρηματίαςγάμοςχωρισμόςδιαζύγιο