Lifestyle|06.08.2023 11:35

Britney Spears: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της έπειτα από καταγγελία για παρενόχληση σε γυναίκα

Newsroom

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) έπειτα από καταγγελία για παρενόχληση σε γυναίκα. Σύμφωνα με το TMZ, ο Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander) φέρεται να έστελνε μηνύματα, να της τηλεφωνούσε και να την ακολουθούσε επανειλημμένα στο γυμναστήριο, αλλά και στο σπίτι της. 

Σε νομικά έγγραφα, που επικαλείται το TMZ, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο πρώην της τραγουδίστριας την ακολούθησε στο πάρκινγκ ενός γυμναστηρίου στο Franklin, του Τενεσί στις 17 Ιουνίου. Σύμφωνα με την ίδια, όταν εκείνη του είπε να μην την ενοχλήσει ξανά, εκείνος άρχισε να της στέλνει σειρά από μηνύματα και να της τηλεφωνεί διαρκώς.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Τζέισον Αλεξάντερ πέρασε με το αυτοκίνητο από το σπίτι της, γύρισε και πέρασε ξανά την επόμενη μέρα μετά το περιστατικό στο πάρκινγκ. Η γυναίκα ισχυρίζεται δε, στην καταγγελία της ότι την πλησίασε στην πισίνα του γυμναστηρίου ενώ ήταν εκεί με το παιδί της.

Ο Τζέισον Αλεξάντερ τέθηκε την Τετάρτη υπό κράτηση για το περιστατικό και έχει οριστεί εγγύηση 50 χιλιάδων δολαρίων.

Ο γάμος στο Λας Βέγκας που διήρκησε μόλις 55 ώρες

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ο Τζέισον Αλεξάντερ έχει προβλήματα με τις αστυνομικές αρχές. Ήταν Ιούνιος του 2022, όταν συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής Θάουζαντ Όουκς της Καλιφόρνια, καθώς επιχείρησε να εισβάλλει στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκαρί.

«Οι αστυνομικοί κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έναν… εισβολέα εντός κατοικίας στην οδό Γουάιτ Στάλιον Ρόουντ» ανέφερε ο αρχηγός του τοπικού αστυνομικού τμήματος Κάμερον Χέντερσον. Μόλις έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Τζέισον Αλεξάντερ τον οποίο και συνέλαβαν αφού εκκρεμούσε εναντίον του και ένταλμα σύλληψης για διαφορετική υπόθεση. Ο Χέντερσον, πρόσθεσε κανείς δεν τραυματίστηκε.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αρχικά δεν συνέδεσαν την εισβολή του με τον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά ο Αλεξάντερ προτού συλληφθεί μετέδιδε ζωντανά την εισβολή του στην τοποθεσία του γάμου και φώναζε «που είναι η Μπρίτνεϊ;».

Όπως φαίνεται από το βίντεο ακολούθησε κάποιου είδους πάλης και η εικόνα «πάγωσε». Ο Αλεξάντερ είπε στους αστυνομικούς πως ήταν καλεσμένος στο γάμο και ότι η τραγουδίστρια είναι η μια και μοναδική γυναίκα του. «Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου σύζυγος. Είμαι ο πρώτος σύζυγός της, ήρθα για να μπω στον γάμο» είπε. 

Ο δικηγόρος της Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, τόνισε στο TMZ πως «όλοι είναι εκνευρισμένοι» με τον Τζέισον Αλεξάντερ και χρειάζεται «να μπει στη φυλακή». Το 2004, η ποπ σταρ παντρεύτηκε με τον Τζέισον Αλεξάντερ στο Λας Βέγκας. Οι δυο τους ήταν παιδικοί φίλοι. Ο γάμος τους διήρκησε μόλις 55 ώρες.

Μπρίτνεϊ Σπίαρςσύζυγοςειδήσεις τώρααστυνομίατραγουδίστρια