Lifestyle|18.03.2019 09:36

Τα ζώδια της Δευτέρας (18/3)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα βοηθά να περάσεις καλά µε φίλους και τον/τη σύντροφό σου. Το τετράγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο δείχνει πως προκύπτουν έξοδα που δεν περιµένεις και χαλάει η διάθεσή σου. Το τρίγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει πως η ηµέρα και µε µικρές αναποδιές είναι πάρα πολύ ευνοϊκή.

Ταύρος

Ασχολήσου µε τα του σπιτιού καθώς η Σελήνη στον Λέοντα τα κάνει σηµαντικά. Το τετράγωνό της µε τον Αρη στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως είσαι πεισµατάρης/α και δεν βοηθάει την επαφή µε κόσµο και τους δικούς σου. Το τρίγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει πως καταφέρνεις να µη δηµιουργήσεις εντάσεις.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει ό,τι σχετίζεται µε το περιβάλλον σου. Κεντρίζει το ενδιαφέρον ζήτηµα συγγενούς πιο πολύ από τα δικά σου. Το τετράγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο προτρέπει να µην είσαι περίεργος/η. Το τρίγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη φέρνει ευχάριστο νέο από συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου.

Καρκίνος

Τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα και εκνευρίζεσαι. Η Σελήνη στον Λέοντα δείχνει πως χρειάζεται επαναϋπολογισµός ταµείου. Το τετράγωνό της µε τον Αρη στον Ταύρο φέρνει εκνευριστικές συζητήσεις. Το τρίγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δηµιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες για τακτοποίηση εργασιακού θέµατος.

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σου δηµιουργεί ανάγκη να δεις ό,τι σε αφορά, ειδικά αν απορρέουν από διαπροσωπικές σχέσεις. Το τετράγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο εφιστά την προσοχή στα επαγγελµατικά καθώς δηµιουργεί το κατάλληλο έδαφος για εντάσεις. Το τρίγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη φέρνει τύχη στα αισθηµατικά!

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει παρελθοντικά γεγονότα και γίνεσαι καχύποπτος/η µε ζητήµατα του παρόντος. Το τετράγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο δηµιουργεί υπερβολές στις ανησυχίες σου και δηµιουργείται συναισθηµατική αναστάτωση. Το τρίγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη φέρνει ένα πολύ ευχάριστο νέο.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει ζητήµατα σχετικά µε όσους συναναστρέφεσαι. Το τετράγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο σε καλεί να προσέχεις συζητήσεις µε τους άλλους καθώς δηµιουργούνται αφορµές για εντάσεις. Το τρίγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη φέρνει περισσότερους ανθρώπους γύρω σου που τους «µαγεύεις» µε τις ιδέες σου.

Σκορπιός

Τα επαγγελµατικά σε απασχολούν καθώς η Σελήνη στον Λέοντα τα φέρνει στο προσκήνιο. Το τετράγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο δείχνει πως θα υπάρξει σύγκρουση καθώς οι ιδέες συνεργατών απέχουν πολύ από τις δικές σου. Το τρίγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη φέρνει ευχάριστο νέο που συνδυάζει επαγγελµατικά και οικονοµικά.

Τοξότης

Θες να ξεφύγεις και να αφιερώσεις χρόνο σε ό,τι σε χαλαρώνει. Η Σελήνη στον Λέοντα και το τετράγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο φέρνει υποχρεώσεις που σε εκνευρίζουν όµως µπορούν να διευθετηθούν χωρίς εκνευρισµό. Το τρίγωνό της µε τον ∆ία στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως ηπαρουσίασου κερδίζει εντυπώσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σε ό,τι σχετίζεται µε χρήµατα και οικονοµικές συναλλαγές τρίτων. Το τετράγωνό της µε τον Αρη στον Ταύρο δείχνει πως αποφάσεις µε κυρίαρχο το πείσµα σου δεν βοηθούν το ταµείο σου. Το τρίγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη σε προφυλάσσει από λάθος συµφωνίες.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει ζητήµατα σχέσεων και συνεργασιών. Ωθείσαι να λύσεις εκκρεµότητες που άφησες σε θέµατα διαπροσωπικών σου σχέσεων, όµως το τετράγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο δείχνει πως κάποιες από αυτές ίσως σε εκνευρίσουν. Το τρίγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει πως θα έχεις καλό απόγευµα.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει υποχρεώσεις που είναι επίµονες και κουραστικές. Το τετράγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο δείχνει πως θα υπάρξουν ζητήµατα αν χάσεις την ψυχραιµία σου καθώς δηµιουργούνται εντάσεις, ιδιαίτερα στην εργασία σου. Το τρίγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη φέρνει πολύ καλό επαγγελµατικό νέο.

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιο