Lifestyle|18.03.2019 13:38

Μπάρμπαρα Πάλβιν: Την έλεγαν «χοντρή» και πήρε εκδίκηση (pics)

Newsroom

H 25χρονη Mπάρμπαρα Πάλβιν είναι ο νέος Άγγελος της Victoria’s Secret, όπως επιβεβαίωσε η φίρμα με επίσημη ανάρτησή της στο Twitter. Το κατάξανθο μοντέλο, η οποία είναι το πρώτο μοντέλο από την Ουγγαρία που εντάσσεται στην οικογένεια της διάσημης εταιρείας πολυτελών εσωρούχων και αξεσουάρ, αισθάνεται ότι έχει κατακτήσει την κορυφή του κόσμου.

Η Μπάρμπαρα ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ προβάλλοντας τις καμπύλες της και προκαλώντας αρνητικά σχόλια για τον σωματότυπό της. Σήμερα γίνεται Άγγελος της Victoria's Secret και παίρνει μια μικρή... εκδίκηση από όσους την αποκαλούσαν «χοντρή» στο ξεκίνημά της. Η Πάλβιν δήλωσε στο People για την είδηση:

«Το κρατούσα μυστικό για τρεις μήνες. Είναι η απόλυτη κορυφή για την καριέρα μου! Όταν ήμουν 13 ετών και είδα την επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret είπα: "Μία μέρα θα βρεθώ εκεί". Τρία ή τέσσερα χρόνια αργότερα φωτογραφήθηκα με κομμάτια της σειράς PINK της Victoria’s Secret για πρώτη φορά».

T

«Τώρα αισθάνομαι ότι ήμουν προορισμένη για να το κάνω. Η Victoria’s Secret με έπιασε στην τέλεια στιγμή, επειδή είμαι επιτέλους ευτυχισμένη με τον εαυτό μου και με το σώμα μου». Η Μπάρμπαρα Πάλβιν, βάδισε πρώτη φορά στο σόου της Victoria’s Secret το 2012. Στη συνέχεια επέστρεψε στη διάσημη πασαρέλα τον περασμένο Νοέμβριο. Τον τίτλο του Άγγελου της Victoria’s Secret είχαν στο παρελθόν οι Αντριάνα Λίμα, Χάιντι Κλουμ, Κάρλι Κλος, Τάιρα Μπανκς και Ζιζέλ Μπούντχεν.

T

«Είμαι υπερήφανη που εκπροσωπώ την Ουγγαρία, και το σημαντικότερο, όλες εσάς σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μου! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι» έγραψε στο Instagram στις θαυμάστριες της η Πάλβιν.

T

Έχει υπάρξει ερωτική σύντροφος πολλών διάσημων, όπως οι Τζάστιν Μπίμπερ και Εντ Σιράν. Ο τωρινός σύντροφός της, Ντίλαν Σπράους Αμερικανός ηθοποιός γνωστός από τη συμμετοχή του σε σειρές του Disney Channel χαιρέτισε την είδηση με ανάρτησή του στο Instagram.

Victoria's SecretMπάρμπαρα Πάλβιν