Lifestyle|18.03.2019 16:46

Βασίλης Σίμος: Απαντά στις δηλώσεις που χαρακτηρίστηκαν ομοφοβικές (vids)

Newsroom

Εκτός «Survivor» βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Βασίλης Σίμος. Το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο ολοκληρώθηκε, καθώς το τηλεοπτικό κοινό διάλεξε πώς έπρεπε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Βασίλης Σίμος και ο Βασίλης Βασιλικός, μετά από ένα αγώνισμα του Survivor, διαφώνησαν πολύ έντονα, με αποτέλεσμα ο πρώτος να πει μια φράση εξαιτίας της οποίας κατηγορήθηκε ως ομοφοβικός. Έτσι, ανέφερε με πολύ χαλαρή διάθεση και ειρωνικό ύφος προς τον συμπαίκτη του «Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου και με ποιους κάνω παρέα είναι δικό μου θέμα. Τώρα, άμα εσύ την… γρατζουνάς την όπισθεν, εμένα δεν με ενδιαφέρει».

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου», το μεσημέρι της Δευτέρας (18/3), ο Βασίλης Σίμος εξήγησε στη παρουσιάστρια: «Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτά τα πράγματα και έχω κριθεί στη ζωή μου επειδή έκανα παρέα με ανθρώπους που έχουν διαλέξει κάτι άλλο στην προσωπική τους ζωή. Όταν το άκουσαν αυτό στην τηλεόραση, μου έστελναν φίλοι μου μήνυμα και μου έλεγαν: «Μα είναι δυνατόν»; Το είπα μετά από μια φράση που μου είπε πριν, η οποία δεν ακούστηκε ποτέ».

 

«Με λυπεί που δικάστηκα ερήμην εκεί. Δεν μπορούν η κα Αντωνοπούλου, η κα Νάργες και ο κος Χαρισόπουλος να λένε με δικάζουν έτσι, γιατί ξέρουν ότι υπάρχει μοντάζ. Δεν θέλω να επιμείνω άλλο σ’ αυτό…», συμπλήρωσε λίγο αργότερα ο ίδιος. 

 
Τατιάνα ΣτεφανίδουSurvivorSurvivor 2019Βασίλης Σίμος