Lifestyle|14.08.2023 10:56

Robbie Williams: Ολόγυμνος στο κρεβάτι του, φέρνοντας ερωτική διάθεση στα social media

Newsroom

Η σύζυγος του Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams), Ayda Field, «μοίρασε εγκεφαλικά» στο Instagram, καθώς δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον τραγουδιστή να είναι εντελώς γυμνός στο κρεβάτι τους.  

Συγκεκριμένα, το στιγμιότυπο δείχνει τον 49χρονο να κοιμάται σχεδόν μπρούμυτα, κρύβοντας τα επίμαχα σημεία, ενώ στο πρόσωπό του φοράει μία μαύρη μάσκα ύπνου.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από το τραγούδι «Sex Bomb» του Tom Jones και στη λεζάντα έγραψε: «@robbiewilliams μπορείς να αναστατώσεις το κρεβάτι μου οποιαδήποτε στιγμή (και ναι, ο Rob μου έδωσε άδεια να κάνω αυτήν την ανάρτηση) Αχχχ)». 

Όπως ήταν φυσικό, χιλιάδες φανς πάτησαν like και άφησαν το σχόλιο τους κάτω από την ανάρτηση. «Είσαι πολύ τυχερή γυναίκα, Ayda» έγραψε μία θαυμάστρια. «Αναρωτιέμαι πόσες φορές έχει γίνει screenshot» αναρωτήθηκε κάποιος άλλος. 

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρόμπι Γουίλιαμς εμφανίζεται εντελώς γυμνός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ayda Field είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με το είδωλο της ποπ να περιφέρεται ολόγυμνος στο σπίτι κρατώντας στο επίμαχο σημείο ένα κέικ.

 

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2006 και καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τη 10χρονη Theodora το 2012. Επίσης, είναι γονείς του Beau, τεσσάρων ετών, της Colette (Coco), τριών ετών, την οποία υποδέχθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας και του γιου Charlton Valentine Williams, οκτώ ετών.

Τον περασμένο Απρίλιο, οι δυο τους αποκάλυψαν ότι πλέον δεν κάνουν συχνά σεξ. Ο Ρόμπι Γουίλιαμς, μάλιστα, απέδωσε την έλλειψη λίμπιντο στο γεγονός ότι σταμάτησε να κάνει ενέσεις τεστοστερόνης, οι οποίες επιδείνωσαν την κατάθλιψή του. «Ολοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει σεξ μετά το γάμο. Έτσι είναι τα πράγματα. Έπαιρνα τεστοστερόνη για ένα διάστημα, αλλά, επειδή είμαι εθισμένος, αυτό έπρεπε να σταματήσει. Απέκτησα αυτούς τους τετράγωνους ώμους και άρχισα να μοιάζω με θυρωρό. Δεν ήταν καλή εμφάνιση» είχε δηλώσει ο ίδιος στη Sun.

«Αλλά το σεξ που κάναμε όταν έπαιρνα τεστοστερόνη ήταν απίστευτο- γινόταν συνέχεια. Ήμασταν αχόρταγοι. Δείχνει όμως πόσο πολύ γουστάραμε ο ένας τον άλλον, γιατί όταν έπαιρνα τεστοστερόνη, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα χέρια μας από τον άλλον. Μου λείπει αυτό. Ήταν μια διασκεδαστική περίοδος» πρόσθεσε.

 

«Εχω νιώσει έλξη για άνδρες»

Σε άλλη συνέντευξή του, ο τραγουδιστής έχει παραδεχτεί ότι έχει αισθανθεί έλξη για άλλους άνδρες. Υπογράμμισε, βέβαια, ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει σεξουαλική σχέση με κάποιον, μιας και δεν βρίσκει ελκυστικό ούτε καν το δικό του γενετικό όργανο.

«Η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα σ' εμένα και έναν gay το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρίσκομαι καθόλου δίπλα από ένα πέος. Ξέρεις έχω νιώσει έλξη. Μεγάλες ανδρικές έλξεις. Πολλές… Αλλά δεν αντέχω το πέος. Δεν απολαμβάνω καν το δικό μου τόσο πολύ! Aν δεν είχα πρόβλημα μ' αυτό, θα το έκανα, γιατί απολαμβάνω το σεξ. Θα ήθελα να μπορούσα να το είχα κι αυτό στο καλάθι» είχε αναφέρει στο περιοδικό Attitude.

Ρόμπι Γουίλιαμςειδήσεις τώρατραγουδιστήςinstagram