Lifestyle|05.11.2018 09:12

Τα ζώδια της Δευτέρας (5/11)

Newsroom

Κριός

Σχέσεις και συνεργασίες τραβούν το ενδιαφέρον, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό δεν αφήνει να «ξεχαστούν». Ισως βοηθήσεις τον/τη σύντροφό σου για µια δουλειά που τον/την απασχολεί. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως µια νέα συνεργασία ίσως κρύβει υπόγεια µηνύµατα.

Ταύρος

Η µέρα σε προτρέπει να διευθετήσεις εργασιακά ζητήµατα και καθηµερινές υποχρεώσεις ρουτίνας, καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό βοηθά σε αυτό. Η οργανωτική σκέψη και το πείσµα δεν σε αφήνουν µόνο/η. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω προτρέπει να µην τα τελειώσεις όλα.

Δίδυµοι

Ασχολήσου µε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό προτρέπει να βρεις χρόνο γι’ αυτές. Το απόγευµα το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ίσως έρθει στο µυαλό σου κάποιο ζήτηµα. Εστίασε στα θετικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό δηµιουργεί εσωστρέφεια, αναζητώντας την ησυχία σου στο γνώριµο καταφύγιό σου, το σπίτι σου. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η µε τις αντιδράσεις σου.

Λέων

Νιώθεις την ανάγκη να βγεις έξω µια βόλτα πίνοντας καφέ µε κάποιο γνωστό σου! Η Σελήνη στον Ζυγό και είναι ευτυχισµένη µε τις απλές χαρές της ζωής, όπως η ενασχόληση µε αγαπηµένους ανθρώπους και οι βόλτες. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως µπορεί να γίνει µια αλλαγή στα σχέδια της ηµέρας και θα εκνευριστείς.

Παρθένος

Η µέρα δηµιουργεί ανασφάλεια, γι’ αυτό στρέψε το ενδιαφέρον στη δουλειά σου. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δηµιουργεί στιγµές έντασης σε εσένα και στον/στη σύντροφό σου, εξαιτίας της επιµονής σου σε κάποιο ζήτηµα.

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε γεµίζει µε όρεξη να ασχοληθείς µε τις διαπροσωπικές σχέσεις! Οµως πρόσεχε, διότι µπορεί να αδικήσεις κάποιους ανθρώπους που αγαπάς. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ένα οικογενειακό ζήτηµα θα σε εκνευρίσει, καθώς ακούγονται διαφορετικές απόψεις από εσένα και τους δικούς σου.

Σκορπιός

Πολύ πιθανόν να έχεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για οτιδήποτε σε απασχολεί, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο µε τη διαίσθηση, παρά µε τη λογική. Το απόγευµα το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η, αφού θα υπάρξει έντονη διαφωνία µε στενό συγγενικό πρόσωπο, και όχι µόνο.

Τοξότης

Βρες χρόνο για τους φίλους σου, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό προτρέπει να ασχοληθείς µε συλλογικές δραστηριότητες ή να διευθετήσεις έτσι τον χρόνο σου για να συναντηθείτε! Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η, καθώς πιθανόν να πιέσεις κάποιον φίλο σου µε τη γνώµη σου και µε τον τρόπο που θα την πεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ζυγό προτρέπει να δείξεις τις ικανότητές σου, ώστε να καταλάβουν οι άλλοι τι αξίζεις. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δεν βοηθά να πάρεις σωστή απόφαση σχετική µε επαγγελµατικό ζήτηµα. Ισως πάρεις µια παρορµητική απόφαση που θα σου φανεί συµφέρουσα, όµως θα έχει κάποιο τίµηµα.

Υδροχόος

Αφιέρωσε χρόνο στο διάβασµα ενός βιβλίου, αναζήτηση πληροφοριών στο ∆ιαδίκτυο ή παρακολούθηση µιας αγαπηµένης σειράς. Η Σελήνη στον Ζυγό δηµιουργεί ανάγκη να χαλαρώσεις ταξιδεύοντας µέσα από ωραίες εικόνες και πληροφορίες που θα αναζητήσεις. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα υπάρξει κάτι που θα σε εκνευρίσει.

Ιχθύες

Θα αρχίσεις να θυµάσαι ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος που σου προκάλεσαν έντονα συναισθήµατα ή σε πίκραναν. Η Σελήνη στον Ζυγό είναι υπεύθυνη για το φλας µπακ που κάνεις σε περασµένες καταστάσεις. Τα συναισθήµατα γίνονται πιο έντονα το απόγευµα, καθώς το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω απαιτεί οριστικές λύσεις.