Lifestyle|17.08.2023 11:15

Britney Spears και Sam Asghari χωρίζουν έπειτα από 14 μήνες γάμου - Φήμες για απιστία

Newsroom

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και ο Σαμ Ασγκάρι (Sam Asghari), έπειτα από 14 μήνες γάμου. Πηγές ανέφεραν στο ΤΜΖ, ότι η τραγουδίστρια φέρεται να ήρθε αντιμέτωπη με την οργή του Ασγκάρι όταν εκείνος ενημερώθηκε για τα… στραβοπατήματα της πρώην πλέον αγαπημένης της.

Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στο ζευγάρι, η σχέση τους «ήταν τοξική εδώ και πολύ καιρό». Οι φήμες για προβλήματα στο γάμο τους είχαν αρχίσει πριν από μήνες, όταν εθεάθησαν χωρίς τις βέρες τους. Τότε, ωστόσο, ο Ασγκάρι είχε προσπαθήσει να τις διαψεύσει, ισχυριζόμενος ότι δεν φορούσε τη δική του γιατί βρισκόταν σε γυρίσματα ταινίας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ «Slumber Party» της Spears και παντρεύτηκαν έξι χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2022, στο Λος Άντζελες, σε μια τελετή όπου στη λίστα των καλεσμένων υπήρχαν ονόματα όπως οι Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton και Selena Gomez.


Ο Sam Asghari ζητά να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, η νομική ομάδα της Μπρίτνεϊ φρόντισε να προστατέψει τα περιουσιακά στοιχεία της τραγουδίστριας, καθώς ανέλαβε να συντάξει το προγαμιαίο συμβόλαιο, λίγο μετά την πρόταση γάμου του Σαμ. 

Υπό τους όρους του εγγράφου, ο ηθοποιός δεν δικαιούται να πάρει ούτε σεντ από τα δεκάδες εκατομμύρια που κέρδισε τραγουδίστρια πριν από τον γάμο τους.

 

Ωστόσο, φήμες θέλουν τον 29χρονο να ζητά να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία της, που υπολογίζεται σε 60 εκατομμύρια δολάρια.

Σημειώνεται ότι ο Σαμ Ασγκάρι είχε υποστηρίξει δημοσίως την Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά τη διάρκεια της δικαστικής μάχης της για την κηδεμονία από τον πατέρα της.

ειδήσεις τώραδιαζύγιογάμοςΜπρίτνεϊ Σπίαρς