Lifestyle|17.08.2023 13:18

Sam Asghari: Απειλεί να κάνει ντροπιαστικές αποκαλύψεις αν η Britney Spears δεν αλλάξει το προγαμιαίο συμβόλαιο

Newsroom

Άσχημη τροπή φαίνεται να παίρνει το διαζύγιο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και του Σαμ Ασγκάρι (Sam Asghari), αφού ο τελευταίος απειλεί ότι θα το φτάσει στα άκρα αν η τραγουδίστρια δεν αλλάξει τους όρους από το προγαμιαίο συμβόλαιο. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός φέρεται να κατηγορεί το ποπ είδωλο για απιστία, φήμες οι οποίες οδήγησαν στο τέλος του γάμου τους που διήρκεσε 14 μήνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, η νομική ομάδα της Μπρίτνεϊ φρόντισε να προστατέψει τα περιουσιακά στοιχεία της τραγουδίστριας, καθώς ανέλαβε να συντάξει το προγαμιαίο συμβόλαιο, λίγο μετά την πρόταση γάμου του Σαμ. Υπό τους όρους του εγγράφου, ο ηθοποιός δεν δικαιούται να πάρει ούτε σεντ από τα δεκάδες εκατομμύρια που κέρδισε η τραγουδίστρια πριν από τον γάμο τους.

 

Ωστόσο, φήμες θέλουν τον 29χρονο να ζητά να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει προκειμένου ν' αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία της, που υπολογίζεται σε 60 εκατομμύρια δολάρια.

Το Page Six αναφέρει ότι η Μπρίτνεϊ έχει προσλάβει τη διάσημη δικηγόρο διαζυγίου Laura Wasser, η οποία είχε αναλάβει στο παρελθόν τις υποθέσεις των Kim Kardashian, Kevin Costner και Johnny Depp. Ο Asghari απειλεί να δημοσιεύσει «εξαιρετικά ενοχλητικά» στοιχεία για την πρώην σύζυγό του αν εκείνη αρνηθεί να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια ζητά τη βοηθεία της Laura Wasser, καθώς είχε αναλάβει το διαζύγιο της με τον Kevin Federline, για την επιμέλεια των δύο γιων τους. 

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος του Asghari, Neal Hersh, δήλωσε ότι τα πράγματα ακόμα είναι στον αέρα και «(ο Sam) δεν έχει ακόμη καθορίσει την πλήρη φύση και την έκταση των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων της χωριστής περιουσίας του κάθε μέρους». Επίσης, ανέφερε ότι «υπάρχουν διάφορα στοιχεία κοινοτικών και οιονεί κοινοτικών περιουσιακών στοιχείων και χρεών, η πλήρης φύση και έκταση των οποίων είναι άγνωστη στον (Sam) προς το παρόν». 

 

Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αποκάλυψε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι «η Μπρίτνεϊ να γράψει μια επιταγή στον Σαμ και αυτό θα είναι το τέλος του».  

Η ανάρτηση της Britney μετά την είδηση ότι πήρε διαζύγιο

Σύμφωνα με την πρώτη της ανάρτηση μετά τις φήμες για τον χωρισμό της, το ποπ είδωλο αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται ν' αγοράσει άλογο.

«Σκοπεύω να αγοράσω σύντομα ένα άλογο! Τόσες πολλές επιλογές είναι κάπως δύσκολο! Ένα άλογο που ονομάζεται Sophie και ένα άλλο που ονομάζεται Roar; Δεν μπορώ να αποφασίσω» έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με εκείνη να κάθεται πάνω σε ένα άλογο σε κάποια παραλία.

«Να βάλω ένα ροζ καουμπόικο καπέλο; Είτε έτσι είτε αλλιώς νομίζω ότι βρήκα το γλυκό μου σημείο με τον Roar» διερωτάται στη συνέχεια.

 

ειδήσεις τώραδικηγόροςδιαζύγιοΜπρίτνεϊ Σπίαρςτραγουδίστρια