Lifestyle|17.08.2023 16:55

Ευγενία Δημητροπούλου για τα γενέθλια της κόρης της: «Δοξάζω την Παναγία για την ευλογημένη έμπνευση της ύπαρξης σου»

Newsroom

Μία τρυφερη ανάρτηση εκάνε η Ευγενία Δημητροπούλου στο προσωπική της προφίλ στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, Εύα. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Στέλιος Βλατάκης, έχουν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε, η οποία έγινε τριών ετών.

«Χρόνια πολλά Εύα! Κάθε χρόνο τέτοια μέρα αλλά και κάθε μέρα θα δοξάζω την Παναγία για την ευλογημένη έμπνευση της ύπαρξης σου! Πέτα ψηλά! Dream big little girl!» έγραψε στην ανάρτησή της. Παράλληλα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, μία με την τούρτα της εορτάζουσας και μία με την ίδια να ποζάρει στον φακό κρατώντας τα ροζ και μωβ μπαλόνια.

 

Η Ευγενία Δημητροπούλου έχει διαλέξει να κρατά την οικογενειακή της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της, Εύα, είναι ελάχιστες. 

«Ήταν ένα ταξίδι που είχε τρομερή αδρεναλίνη, ερχόμασταν αντιμέτωποι με δυσκολίες, αλλά ήμασταν έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, Ήταν η απόλυτη προτεραιότητά μας η Εύα, την είχαμε ονομάσει από πριν. Ήταν κοινό μας όνειρο πριν γνωριστούμε καν, να υιοθετήσουμε ένα παιδί» είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της για την υιοθεσία της κόρης της. 

«Θέλει υπομονή, τα νούμερα στην Ελλάδα ήταν απαγορευτικά για εμάς, όνειρό μας ήταν η Αφρική, ήταν δύσκολη η εποχή που απευθυνθήκαμε. Χρειάστηκε μόνο ένα ταξίδι για εμάς, η αξιολόγηση διαρκεί αρκετούς μήνες, είναι σαν εγκυμοσύνη. Υπάρχουν ταμπού απέναντι στην υιοθεσία. Έχω επικοινωνήσει με μαμά που μου έλεγε πως σκεφτόταν πώς να κυκλοφορήσει στο χωριό» πρόσθεσε.

 

ειδήσεις τώραυιοθεσίαΕυγενία Δημητροπούλουγενέθλιακόρη