Lifestyle|18.08.2023 21:00

Απελευθερωμένη από τα βάρη της πρωθυπουργίας η Σάνα Μαρίν - Πήγε σε μουσικό φεστιβάλ με καλοκαιρινή διάθεση

Newsroom

Πίσω της έχει αφήσει όπως φαίνεται την πρωθυπουργία και το αυστηρό βαρετό dress code η Σάνα Μαρίν, η νεότερη γυναίκα ηγέτης στην ιστορία που αποσύρθηκε από την πρωθυπουργία και την ηγεσία του κόμματό της ευελπιστώντας «σε μια πιο ήρεμη ζωή».

Η ίδια μάλιστα παρευρέθηκε στο Flow Festival, ένα τριήμερο μουσικό ξεφάντωμα στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας, το Ελσίνκι, και ανέβασε φωτογραφίες από το ξεφάντωμά της με τους φίλους της και με εκείνη να φορά χαλαρά καλοκαιρινά ρούχα. Πολλές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, τη δείχνουν να απολαμβάνει τη νέα της ζωή μακριά από την πολιτική, στις πρώτες της «σωστές καλοκαιρινές διακοπές» εδώ και καιρό, όπως τις αποκάλεσε η ίδια.

Όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η 37χρονη Σάνα Μαρίν, τα συνολάκια της κάθε άλλο παρά αυστηρά ήταν: ένα διάφανο φόρεμα, αλλά και ένα ροζ, μίνι φόρεμα.

 

«Έκανα για πρώτη φορά σωστές καλοκαιρινές διακοπές»

Σε άλλη ανάρτησή της πριν από μία εβδομάδα, η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας αποκάλυψε τον νέο τρόπο ζωής της. «Αυτό το καλοκαίρι έκανα κανονικές καλοκαιρινές διακοπές για πρώτη φορά μετά από καιρό», έγραψε. «Περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, παιχνίδια με την Έμα (την 5χρονη κόρη της), αθλητισμό, φίλους, καλό φαγητό και αξέχαστα ταξίδια».

Οι περισσότεροι από τους ακολούθους της, πάντως, επικρότησαν την αλλαγή στη ζωή της.

«Δείχνεις καταπληκτική. Σε ευχαριστούμε που δείχνεις στον κόσμο ότι μπορείς να έχεις τη θέση του πρωθυπουργού και ταυτόχρονα να ντύνεσαι όπως θέλεις», σχολίασε η influencer Caecilie Johansen. «Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα είχαμε πετύχει ήδη την παγκόσμια ειρήνη εάν οι περισσότεροι παγκόσμιοι ηγέτες ήταν τόσο χαλαροί όσο η Σάνα Μαρίν», σχολίασε ένας άλλος.

Σάνα ΜάρινΦιλανδίαειδήσεις τώραπρωθυπουργός