Lifestyle|18.08.2023 17:46

Sam Asghari: Σπάει τη σιωπή του - «Η Britney Spears με απάτησε με μέλος του προσωπικού και με χτύπησε»

Newsroom

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και ο σύζυγός της χώρισαν, αφού ο τελευταίος υπέβαλε αίτημα διαζυγίου, έπειτα από 14 μήνες γάμου, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Ο Ιρανοαμερικανός σταρ, Σαμ Ασγκάρι (Sam Asghari), 29 ετών, μοντέλο και ηθοποιός, στην αιτιολόγηση του αιτήματός του, τόνισε ότι θέλει να τερματίσει τον γάμο του με την τραγουδίστρια, λόγω «αγεφύρωτων διαφορών», σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ.

Το ζευγάρι φέρεται να βρίσκεται σε διάσταση μετά από έναν βίαιο καυγά που είχε μεταξύ του, με τον Άσγκαρι να κατηγορεί την Σπίαρς ότι τον απάτησε, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ. Σήμερα, ο 29χρονος σπάει τη σιωπή του και μέσα από μία ανάρτηση στα social media, έγραψε: «Έπειτα από 6 χρόνια αγάπης κι αφοσίωσης ο ένας στον άλλον, η γυναίκα μου κι εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε το κοινό ταξίδι μας. Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον και της εύχομαι τα καλύτερα πάντα. Μαλ@@ γίνονται.Το να ζητάς ιδιωτικότητα φαίνεται γελοίο, επομένως θα ζητήσω από όλους, συμπεριλαμβανομένων των Μέσων ενημέρωσης, να είναι ευγενικοί και στοχαστικοί».

 

Στις αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε ο νεαρός υπογραμμίζει ότι η Μπρίτνεϊ τον απάτησε με μέλος του οικιακού προσωπικού της στο σπίτι τους στη Νότια Καλιφόρνια και μάλιστα τις υποψίες του τις επιβεβαιώνει ροζ βίντεο, το οποίο βρίσκεται στην κατοχή του. Επιπλέον, την κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία. 

Η περίεργη συμπεριφορά της τραγουδίστριας χαρακτηρίστηκε από μια πηγή στο TMZ επικίνδυνη «για τη δική της ασφάλεια» και ότι η απιστία της ήταν αυτή που έπεισε τον Asghari να προχωρήσει στην κατάθεση του διαζυγίου του. Σύμφωνα με το αμερικανικό μέσο, ο 29χρονος φέρεται ν' αποκάλυψε σε φίλους του ότι η Μπρίτνεϊ τον κακοποίησε σωματικά αρκετές φορές, ενώ σ' ένα από τα βίαια ξεσπάσματά της του επιτέθηκε με γροθιά στο ένα του μάτι, ενώ κοιμόταν. Μάλιστα, υπάρχουν μαρτυρίες για πολυάριθμους καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι όπου χρειάστηκε η επέμβαση της προσωπικής φρουράς.

 

Φήμες θέλουν τον Σαμ Ασγκάρι να ζητά να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει προκειμένου ν' αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία της, που υπολογίζεται σε 60 εκατομμύρια δολάρια. Το Page Six αναφέρει ότι η Μπρίτνεϊ έχει προσλάβει τη διάσημη δικηγόρο διαζυγίου Laura Wasser, η οποία είχε αναλάβει στο παρελθόν τις υποθέσεις των Kim Kardashian, Kevin Costner και Johnny Depp. 

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Neal Hersh, δήλωσε ότι τα πράγματα ακόμα είναι στον αέρα και «(ο Sam) δεν έχει ακόμη καθορίσει την πλήρη φύση και την έκταση των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων της χωριστής περιουσίας του κάθε μέρους». Επίσης, ανέφερε ότι «υπάρχουν διάφορα στοιχεία κοινοτικών και οιονεί κοινοτικών περιουσιακών στοιχείων και χρεών, η πλήρης φύση και έκταση των οποίων είναι άγνωστη στον (Sam) προς το παρόν». 

Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αποκάλυψε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι «η Μπρίτνεϊ να γράψει μια επιταγή στον Σαμ και αυτό θα είναι το τέλος του».  

Το love story που έληξε άδοξα

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ «Slumber Party» της Spears και παντρεύτηκαν έξι χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2022, στο Λος Άντζελες, σε μια τελετή όπου στη λίστα των καλεσμένων υπήρχαν ονόματα όπως οι Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton και Selena Gomez. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ένα μήνα πριν από τον γάμο του ότι η τραγουδίστρια απέβαλε.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει δύο αγόρια, τον Σον και τον Τζέιντεν με τον πρώην σύζυγό της Κέβιν Φέντερλιν.

Η τραγουδίστρια, που θα δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά της αυτό το φθινόπωρο, έχει προσελκύσει τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον μέσων ενημέρωσης για τη δικαστική της διαμάχη με τον πατέρα της εναντίον του οποίου έχει κινηθεί νομικά για ν' αποδεσμευτεί από την κηδεμονία

ειδήσεις τώραχωρισμόςκακοποίησηΜπρίτνεϊ Σπίαρςδιαζύγιοτραγουδίστρια