Lifestyle|19.08.2023 09:43

Pamela Anderson: Ισχυρίζεται ότι άγνωστοι τής ζητούν συγγνώμη, αφού διάβασαν τα απομνημονεύματά της

Newsroom

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) αναφέρθηκε στο πώς έχει αλλάξει η δημόσια εικόνα της μετά την κυκλοφορία των best seller απομνημονευμάτων της «Love, Pamela».

«Πολλοί άνθρωποι με πλησιάζουν στον δρόμο και μου λένε: "Δεν είχα ιδέα ποια ήσουν και λυπάμαι για όλους τους τρόπους που σκεφτόμουν για σένα πριν, γιατί τώρα μου αρέσεις"» δήλωσε η 56χρονη ηθοποιός στο περιοδικό Elle, αναφερόμενη στην περίοδο μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της. 

Αναπολώντας την αντίδρασή της, η Anderson είπε: «Απλά λέω: Τι σκεφτόσουν για μένα πριν;». Ωστόσο, παραδέχτηκε για την εικόνα της στο παρελθόν: «Δεν το σκέφτεσαι πραγματικά τη στιγμή εκείνη. Μεγαλώνεις δύο παιδιά, προσπαθείς να επιβιώσεις, η καρδιά σου είναι ραγισμένη, προσπαθείς να γεμίσεις τη ζωή σου με ανθρώπους και κάνεις λάθη. Όλοι προσπαθούμε να ζούμε την κάθε μέρα». 

 

«Έτσι, υποθέτω ότι οι δεκαετίες μου ξέφυγαν» συνέχισε η Άντερσον. «Και ήταν ωραίο να γυρίσω σπίτι, να κλείσει ο κύκλος. Δουλεύω περισσότερο από ποτέ, ενώ νόμιζα ότι είχα αποσυρθεί».

Πέρυσι, όταν η σειρά του Hulu «Pam & Tommy» δραματοποίησε την ερωτική της σχέση και τον γάμο της με τον Tommy Lee και την κλοπή των προσωπικών τους κασετών, η Anderson δεν σχολίασε τίποτα. Όμως έβαλε τα πράγματα στη θέση τους όταν κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της και ένα ντοκιμαντέρ για το Netflix.

Η Άντερσον, που ζει τώρα στο νησί Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά, είχε δηλώσει στο παρελθόν στο PEOPLE, ότι ήταν οι δύο γιοι της, ο Μπράντον, 27 ετών, και ο Ντίλαν, 25 ετών, που «με ενθάρρυναν να πω την ιστορία μου».

«[Υπήρχε] ένα μικρό άγχος πριν βγει, επειδή ήταν ένας χρόνος, βασικά, θεραπείας, περνώντας από τη ζωή μου από την πρώτη μου ανάμνηση μέχρι την τελευταία μου ανάμνηση» δήλωσε η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch για τη συγγραφή του βιβλίου της. «Είμαι πραγματικά περήφανη γι' αυτό. Είναι κάτι που έγραψα κάθε λέξη του. Δεν είχα κάποιον συνεργάτη. Δεν είχα κανέναν συγγραφέα - φάντασμα, τίποτα».

 

«Είναι απλώς η ιστορία ενός κοριτσιού για το πώς τα κατάφερα: ένα κορίτσι από μια μικρή πόλη που πηγαίνει στο Λος Άντζελες και περνάει όλες τις άγριες και τρελές περιπέτειες που έζησα και μετά γυρίζει πίσω και επιστρέφει στο σπίτι της» εξήγησε η Άντερσον.

ειδήσεις τώραΠάμελα ΆντερσοναυτοβιογραφίαNetflix