Lifestyle|19.03.2019 10:22

Survivor 3: Το πρόβλημα που προκαλεί ο Ογκουνσότο στην Κατερίνα Δαλάκα (vid)

Newsroom

Η πολυαναμενόμενη μεταγραφή για την ελληνική ομάδα του Survivor μπήκε στο παιχνίδι με μεγάλες προσδοκίες από το κοινό. Ο ποδοσφαιριστής Πάτρικ Ογκουνσότο, προκάλεσε ενθουσιασμό σε όλους τους παίκτες όταν μπήκε πριν λίγες μέρες στο ριάλιτι επιβίωσης και ο ίδιος δήλωσε όταν θα κάνει ό,τι μπορεί για να νικήσει η ομάδα του.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει την πρώτη μέρα στο Survivor: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα παίξω με τους Έλληνες παίκτες. Είμαστε ομάδα και είμαι εδώ για να κερδίσουμε. Είμαι Κρητικός. Είμαι από τα Ανώγεια. Μπορεί να γεννήθηκα στη Νιγηρία, αλλά νιώθω Έλληνας. Έχω αφήσει ένα μωρό πίσω στην Ελλάδα, είναι τριών μηνών, αλλά εγώ είμαι εδώ τώρα!». Μάλιστα, πριν μπει στο παιχνίδι, ο φακός τον συνέλαβε στον Άγιο Δομίνικο, σε χαλαρές στιγμές, χαμογελαστό και ευδιάθετο.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο Πάτρικ Ογκουνσότο θα προκαλέσει αυτό το περίεργο πρόβλημα στην ελληνική ομάδα. Και αυτό είναι το έντονο... ροχαλητό του. Ο Πατρίκ ροχαλίζει δυνατά και ενοχλεί τους Έλληνες παίκτες στον ύπνο τους. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Δαλάκα έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα και δήλωσε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής, με τα σπαστά ελληνικά του, ξεκαθάρισε στην Κατερίνα ότι όταν κοιμάται δεν καταλαβαίνει τίποτα.

 
Survivor 2019Πάτρικ ΟγκουνσότοSurvivorΚατερίνα Δαλάκα