Lifestyle|19.03.2019 10:15

Τα ζώδια της Τρίτης (19/3)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στην Παρθένο δείχνει πως το διάλειµµα των προηγούµενων ηµερών τελειώνει. Ασχολήσου µε δουλειές και υποχρεώσεις και δραστηριοποιήσου µε εκκρεµότητες που άφησες σε καθηµερινά ζητήµατα. Ξεκίνα πρόγραµµα διατροφής και γυµναστικής καθώς ο οργανισµός σου έχει ανάγκη τη φροντίδα σου.

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο δείχνει πως η ηµέρα είναι πολύ καλή για εσένα και τη διάθεσή σου. Η ενασχόληση µε αγαπηµένες δραστηριότητες βοηθάει να περάσεις καλή ηµέρα αφήνοντας για λίγο τα καθηµερινά θέµατα που σε απασχολούν. Επιδίωξε να βρεις χρόνο να τον περάσεις µε το/τη σύντροφό σου ή φίλους σου.

Δίδυµοι

Ασχολήσου µε ζητήµατα που εκκρεµούν, µε δουλειές του σπιτιού και υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο βοηθάει για τέτοια θέµατα. Παρατηρείς πως είσαι περισσότερο οργανωτικός/ή και σου χαρίζει κίνητρο να τελειώνεις µε εκκρεµότητες που έχεις. Αν υπάρχει κάτι ηµιτελές σχετικό µε σένα και την οικογένειά σου πρόσεχε.

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο αναθερµαίνει τη σχέση σου µε το στενό περιβάλλον. Αφορµή στέκεται ένα τηλεφώνηµα ή µία τυχαία συνάντηση που θα έχεις µε κάποιον από αυτούς! Εκµεταλλεύσου την ηµέρα για να συναναστραφείς µε κόσµο καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό. Καλή ηµέρα να κάνεις αγορές που χρειάζεσαι.

Λέων

Ισως προκύψουν υποχρεώσεις σχετικές µε χρήµατα καθώς η Σελήνη στην Παρθένο τις φέρνει στο προσκήνιο. Αυτές σου δηµιουργούν ανασφάλεια µε τα χρήµατα που κερδίζεις και πόρους που έχεις, µε αποτέλεσµα να σκέφτεσαι τρόπους για να µπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η ηµέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να ξεκινήσεις ένα πλάνο αποταµίευσης.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σήµερα φέρνει τις ανάγκες σου και τα θέλω σου σε προτεραιότητα. Ισως έχεις αντιπαράθεση µε ανθρώπους από τον στενό περίγυρο, σε επαγγελµατικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, ιδιαίτερα αν νιώσεις πως δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου. Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί κυκλοθυµικές τάσεις που επηρεάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Ζυγός

Ισως δεν έχεις την ίδια διάθεση που είχες και χθες καθώς η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφή. Αυτό επηρεάζει συναντήσεις αλλά και συζητήσεις µε αγαπηµένους σου καθώς µπορεί να φανείς απόµακρος/η προς εκείνους, εξαιτίας διαφόρων σεναρίων που κάνεις µε το µυαλό σου. Προσπάθησε να επενδύσεις µόνο σε ρεαλιστικές σκέψεις.

Σκορπιός

Επιδίωξε να δεις τους φίλους σου και να αφιερώσεις χρόνο σε συλλογικές δραστηριότητες καθώς η Σελήνη στην Παρθένο δείχνει πως θα περάσεις πολύ καλά αν συναναστραφείς µε ανθρώπους που αγαπάς. Η ηµέρα µπορεί να φέρει και διάφορες κοινωνικές προσκλήσεις και δεν αποκλείεται να βγεις µε συναδέλφους σου για φαγητό ή για ποτό µετά τη δουλειά.

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα επαγγελµατικά σου. Ισως προκύψει ένα σηµαντικό επαγγελµατικό meeting ή µια συνέντευξη που θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά τους επαγγελµατικούς στόχους σου. Προσπάθησε να µην κάνεις κινήσεις που δεν έχεις σκεφτεί.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην Παρθένο, και ίσως σου φέρει στο µυαλό ένα ταξίδι που είχες κάνει πρόσφατα και αυτό είναι η αφορµή να σκέφτεσαι νέους ταξιδιωτικούς προορισµούς. Η αλήθεια είναι πως σήµερα δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς µε οτιδήποτε πρακτικό, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή κατά τις υποχρεώσεις σου καθώς θα είσαι αρκετά αφηρηµένος/η.

Υδροχόος

Εχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη στην Παρθένο δεν αφήνει ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς µε οτιδήποτε. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν τα οικονοµικά, ιδιαίτερα αν σχετίζονται µε επιχειρηµατικά θέµατα, γι’ αυτό αν έχεις εκκρεµότητα προτίµησε να ασχοληθείς µαζί τους άµεσα. Μην αφήσεις τον εκνευρισµό σου να «εισβάλει» στη διευθέτηση πρακτικού ζητήµατος.

Ιχθύες

Η Σελήνη στην Παρθένο δηµιουργεί την ανάγκη να συναναστραφείς µε τους συνεργάτες σου, τον/τη σύντροφό σου αλλά και τους αγαπηµένους σου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα τονιστούν ιδιαίτερα καθώς η γνώµη των ανθρώπων που τις απαρτίζουν είναι πολύ σηµαντική για εσένα. Η ηµέρα µπορεί να φέρει συζητήσεις για νέες συνεργασίες, όµως µπορεί να µην είναι τόσο ξεκάθαρες.

ωροσκόπιοζώδιααστρολογικές προβλέψεις