Lifestyle|21.08.2023 15:00

Britney Spears: Μετά τον χωρισμό της χορεύει ημίγυμνη στο κρεβάτι και ένας άντρας γλείφει το πόδι της

Newsroom

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) ανήρτησε ένα βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όπου εμφανίζεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ημίγυμνη με ένα ροζ εσώρουχο και μαύρες μπότες να χορεύει, κρατώντας το στήθος της, στους ρυθμούς της μουσικής. 

Το κλιπ δημοσιεύτηκε λίγες μέρες, αφότου ο Ιρανοαμερικανός σταρ, Σαμ Ασγκάρι (Sam Asghari), 29 ετών, μοντέλο και ηθοποιός, υπέβαλε αίτημα διαζυγίου, έπειτα από 14 μήνες γάμου. H επίσημη αίτηση που κατατέθηκε από το πρώην ζευγάρι σε δικαστήριο του Λος Άντζελες αναφέρει «ασυμβίβαστες διαφορές».  

 

Παράλληλα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο, όπου φορά ένα μίνι πράσινο φόρεμα και ένας «φίλος» της τής γλύφει το πόδι. Στη λεζάντα έγραψε: «Όταν πας να συναντηθείς με έναν λεγόμενο "φίλο" και οδηγείς μια ώρα για να πάρεις κοτόπουλο! Επειτα πρέπει να περιμένεις στο αυτοκίνητο και πρέπει να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα. Ήξερα ότι οι παπαράτσι είχαν πληροφορηθεί επειδή το αυτοκίνητο στο οποίο ήμουν δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν, άρα πώς με ακολούθησαν; Ο δρόμος του φαραγγιού του Malibu είναι ο πιο φρικτός δρόμος που μπορείς να οδηγήσεις ποτέ. Οπότε τι κάνει μια σκύλα σαν εμένα; Φοράω το πράσινο φόρεμά μου και εμφανίζομαι στους φίλους μου! Κάλεσα τα αγαπημένα μου αγόρια και ΕΠΑΙΖΑ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

 

Το love story που έληξε άδοξα

Το ζευγάρι φέρεται να βρίσκεται σε διάσταση μετά από έναν βίαιο καυγά που είχε μεταξύ του, με τον Άσγκαρι να κατηγορεί την Σπίαρς ότι τον απάτησε, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ. Ο 29χρονος έσπασε τη σιωπή του και μέσα από μία ανάρτηση στα social media, έγραψε: «Έπειτα από 6 χρόνια αγάπης κι αφοσίωσης ο ένας στον άλλον, η γυναίκα μου κι εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε το κοινό ταξίδι μας. Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον και της εύχομαι τα καλύτερα πάντα. Μαλ@@ γίνονται.Το να ζητάς ιδιωτικότητα φαίνεται γελοίο, επομένως θα ζητήσω από όλους, συμπεριλαμβανομένων των Μέσων ενημέρωσης, να είναι ευγενικοί και στοχαστικοί».

 

Στις αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε ο νεαρός υπογραμμίζει ότι η Μπρίτνεϊ τον απάτησε με μέλος του οικιακού προσωπικού της στο σπίτι τους στη Νότια Καλιφόρνια και μάλιστα τις υποψίες του τις επιβεβαιώνει ροζ βίντεο, το οποίο βρίσκεται στην κατοχή του. Επιπλέον, την κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία. 

Η περίεργη συμπεριφορά της τραγουδίστριας χαρακτηρίστηκε από μια πηγή στο TMZ επικίνδυνη «για τη δική της ασφάλεια» και ότι η απιστία της ήταν αυτή που έπεισε τον Asghari να προχωρήσει στην κατάθεση του διαζυγίου του. Σύμφωνα με το αμερικανικό μέσο, ο 29χρονος φέρεται ν' αποκάλυψε σε φίλους του ότι η Μπρίτνεϊ τον κακοποίησε σωματικά αρκετές φορές, ενώ σ' ένα από τα βίαια ξεσπάσματά της του επιτέθηκε με γροθιά στο ένα του μάτι, ενώ κοιμόταν. Μάλιστα, υπάρχουν μαρτυρίες για πολυάριθμους καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι όπου χρειάστηκε η επέμβαση της προσωπικής φρουράς.

 

Φήμες θέλουν τον Σαμ Ασγκάρι να ζητά να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει προκειμένου ν' αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία της, που υπολογίζεται σε 60 εκατομμύρια δολάρια. Το Page Six αναφέρει ότι η Μπρίτνεϊ έχει προσλάβει τη διάσημη δικηγόρο διαζυγίου Laura Wasser, η οποία είχε αναλάβει στο παρελθόν τις υποθέσεις των Kim Kardashian, Kevin Costner και Johnny Depp. 

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Neal Hersh, δήλωσε ότι τα πράγματα ακόμα είναι στον αέρα και «(ο Sam) δεν έχει ακόμη καθορίσει την πλήρη φύση και την έκταση των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων της χωριστής περιουσίας του κάθε μέρους». Επίσης, ανέφερε ότι «υπάρχουν διάφορα στοιχεία κοινοτικών και οιονεί κοινοτικών περιουσιακών στοιχείων και χρεών, η πλήρης φύση και έκταση των οποίων είναι άγνωστη στον (Sam) προς το παρόν». 

Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αποκάλυψε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι «η Μπρίτνεϊ να γράψει μια επιταγή στον Σαμ και αυτό θα είναι το τέλος του».  

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Δεν άντεχα άλλο τον πόνο»

Σε ανάρτηση που έκανε η Σπίαρς στα socia media, έγραψε: «Όπως όλοι γνωρίζουν, εγώ και ο Σαμ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια είναι πολλά του να είσαι με κάποιον, έτσι, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά… Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω γιατί χώρισα. Με κάποιου είδους τηλεπαθητικό τρόπο λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα από φίλους που με συγκινούν και σας ευχαριστώ! Προσπαθώ να είμαι δυνατή για πολύ καιρό και το Instagram μου να φαίνεται τέλειο, αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε!

Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μου και να αφήσω τα δάκρυά μου να κυλήσουν για το πώς νιώθω πραγματικά, αλλά για κάποιο λόγο πάντα έπρεπε να κρύβω τις αδυναμίες μου. Αν δεν ήμουν το “δυνατό στρατιωτάκι” του μπαμπά μου, θα με έστελνε σε μέρη ώστε να ζητήσω ιατρική βοήθεια. Τότε όμως, ήταν η στιγμή που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένειά μου. Υποτίθεται ότι με αγαπούσαν άνευ όρων, όχι υπό προϋποθέσεων. Θα είμαι, λοιπόν, όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά! Τέλος πάντων, να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε». Ειλικρινά δεν είναι δουλειά κανενός! Όμως, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά».

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ «Slumber Party» της Spears και παντρεύτηκαν έξι χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2022, στο Λος Άντζελες, σε μια τελετή όπου στη λίστα των καλεσμένων υπήρχαν ονόματα όπως οι Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton και Selena Gomez. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ένα μήνα πριν από τον γάμο του ότι η τραγουδίστρια απέβαλε.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει δύο αγόρια, τον Σον και τον Τζέιντεν με τον πρώην σύζυγό της Κέβιν Φέντερλιν.

Η τραγουδίστρια, που θα δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά της αυτό το φθινόπωρο, έχει προσελκύσει τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον μέσων ενημέρωσης για τη δικαστική της διαμάχη με τον πατέρα της εναντίον του οποίου έχει κινηθεί νομικά για ν' αποδεσμευτεί από την κηδεμονία

ειδήσεις τώραχωρισμόςΜπρίτνεϊ Σπίαρςδιαζύγιοτραγουδίστρια