Lifestyle|22.08.2023 15:40

Natalie Portman: Δεύτερη ευκαιρία φαίνεται να δίνει στον σύζυγό της Benjamin Millepied εν μέσω φημών για απιστία

Newsroom

Το ποδόσφαιρο, φαίνεται, έχει τη δυναμική να επανενώνει κόσμο. Το ζευγάρι, Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) και Μπέντζαμιν Μίλιπεντ (Benjamin Millepied), παρά τις φήμες που τους θέλουν στα «πρόθυρα» του χωρισμού λόγω της φερόμενης απιστίας του 46χρονου, βρέθηκε μαζί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA την περασμένη Κυριακή.

Το ζευγάρι εθεάθη να καθίσταται στις θέσεις του στο Stadium Australia στο Σίδνεϊ, έχοντας στο πλευρό τους τον 12χρονο γιο τους, Aleph. Η 42χρονη ηθοποιός, φαίνεται, ήταν εμφανώς απογοητευμένη καθώς παρακολουθούσε την ομάδα της Αγγλίας να χάνει από την Ισπανία. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Πόρτμαν εμφανίστηκε μ' ένα καφέ πανωφόρι που συνδύασε με ένα λευκό μπλουζάκι, κρατώντας συχνά στην αγκαλιά της τον γιο της, ενώ προσπαθούσε να επικεντρωθεί στο ματς.

Η σπάνια έξοδος της οικογένειας έρχεται δύο μήνες αφότου το περιοδικό Us Weekly είχε αποκαλύψει πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, έπειτα από προσπάθειες ν' ανακτήσει τη σχέση τους μετά από κατηγορίες περί απιστίας. Παρόλα αυτά, μια πηγή που σχετίζεται με την ηθοποιό αναφέρθηκε στη Daily Mail ότι οι φήμες για χωρισμό είναι απλά «φήμες» και «υποθέσεις», και δεν έχει ληφθεί ακόμα καμία τελική απόφαση.

 

Ο Μίλιπεντ, που είναι παντρεμένος με την Portman εδώ και 11 χρόνια, φέρεται να είχε δημιουργήσει δεσμό με την ακτιβίστρια, Camille Etienne. Το περιοδικό «Voici» δημοσίευσε φωτογραφίες του χορευτή και της 25χρονης Etienne, να συναντώνται στο γραφείο του. Οι δυο τους μπήκαν στο κτίριο χωριστά και αναχώρησαν σε διάστημα δέκα λεπτών σχεδόν δύο ώρες αργότερα. Το συνοδευτικό άρθρο αναφέρει ότι η Πόρτμαν είχε μάθει για την υποτιθέμενη απιστία του συζύγου της αρκετούς μήνες πριν.

Αφού έγινε γνωστή η είδηση της υποτιθέμενης απιστίας, η Πόρτμαν εθεάθη χαμογελαστή σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Παρίσι. Αργότερα την ίδια εβδομάδα, φωτογραφήθηκε στο Ρολάν Γκαρός με τη βέρα της ακόμα στο αριστερό της χέρι. Ωστόσο, η βέρα έλειπε από το χέρι της κατά την 11η επέτειο του γάμου της νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι αρχικά είχε χωρίσει πέρυσι, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει τις οικογενειακές δυσκολίες. «Δεν έχουν χωρίσει και προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματά τους» υπογραμμίζει μία πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον. «Ο Μπεν κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει τη συγχώρεση της Νατάλι. Την αγαπάει αυτήν και την οικογένειά του».

χωρισμόςδιαζύγιοειδήσεις τώραΝάταλι Πόρτμανποδόσφαιρο