Lifestyle|19.03.2019 12:58

National Enquirer: 200.000 δολάρια για τα ροζ μηνύματα του Τζεφ Μπέζος

Newsroom

Το National Enquirer κατέβαλε 200.000 δολάρια στον αδελφό της ερωμένης του Τζεφ Μπέζος προκειμένου να αποκτήσει τα «ροζ» γραπτά μηνύματα που αντάλλασσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Amazon με την 49χρονη τηλεπερσόνα Λόρεν Σάντσεζ (Lauren Sanchez), γράφει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.

To National Enquirer είχε δημοσιεύσει στα τέλη Ιανουαρίου τα φλογερά μηνύματα που ανταλλάχθηκαν μεταξύ του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ, της παντρεμένης τηλεοπτικής παρουσιάστριας με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Στις αρχές της χρονιάς, ο 54χρονος πολυεκατομμυριούχος ανακοίνωσε τον χωρισμό του από τη σύζυγό του, Μακένζι, έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου και τέσσερα παιδιά.

Τον Φεβρουάριο, το αφεντικό της Amazon και ιδιοκτήτης της Washington Post κατηγόρησε τον εκδότη του National Enquirer, του ταμπλόιντ που πρόσκειται στον Ντόναλντ Τραμπ, ότι προσπαθεί να τον εκβιάσει απειλώντας τον με τη δημοσίευση πολύ προσωπικών φωτογραφιών.

Ο αδερφός της ερωμένης του Μπέζος έκανε τη ζημιά...

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, που επικαλείται πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, ο Μάικλ Σάντσεζ, αδερφός της Λόρεν, φέρεται να πούλησε πολύ ακριβά αυτά τα sms. Ο τελευταίος, ο οποίος είναι εξάλλου υποστηρικτής του Τραμπ, αρνήθηκε να μιλήσει για το θέμα αυτής της πώλησης για την οποία είπε ότι είναι «παλιά κουτσομπολιά».

Η Wall Street Journal αναφέρει ότι ο Σάντσεζ προσέγγισε την εφημερίδα για να πουλήσει τα «sexts», πολύ καιρό αφού είχε ξεκινήσει η σχέση Μπέζος-Λόρεν και τα 200 χιλιάδες δολάρια δόθηκαν προκαταβολικά με τον όρο να μπορεί να πουλήσει το «υλικό» και σε άλλη εφημερίδα, αν για κάποιο λόγο το National Enquirer δεν τα δημοσίευε. 

Ο Γκέιβιν ντε Μπέικερ, ο ερευνητής στον οποίο ανέθεσε ο Μπέζος να βρει τις πηγές του National Enquirer, είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Daily Beast ότι "σοβαρές εκδοχές έδειχναν πολιτικά κίνητρα".

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, National Enquirer

Ντόναλντ ΤραμπWall Street JournalΤζεφ ΜπέζοςNational Enquirer