Lifestyle|19.03.2019 14:05

Eurovision 2019: Πρώην πωλητής sex shop στο παράξενο τραγούδι της Πορτογαλίας (vid)

Newsroom

Το παράξενο τραγούδι της Πορτογαλίας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovison σχολιάστηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου δόθηκαν και πληροφορίες για τον εκκεντρικό ερμηνευτή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Conan Osíris είναι πρώην εργαζόμενος σε sex shop και σκοπός του είναι να αμφισβητεί τη μουσική.

Κάτι που προσπαθεί να κάνει σίγουρα με αυτό το περίεργο τραγούδι με τον τίτλο «Telemoveis» δηλαδή «Κινητό Τηλέφωνο». Το ιδιαίτερο πορτογαλικό τραγούδι, που βρίσκεται στην 9η θέση των στοιχημάτων των φανς της Eurovision, ερμηνεύει ο 30χρονος Conan, φορώντας μια παράξενη χρυσή «σιαγόνα». Πίσω στο 2017, η Πορτογαλία κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision με το «Amar Pelos Dois» του Σαλβαδόρ Σομπράλ, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα καρδιάς.

Την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στο Ισραήλ, θα εκπροσωπήσει η Κατερίνα Ντούσκα με το «Better Love» και την Κύπρο η Τάμτα με το «Replay», ενώ η μεγάλη έκπληξη που όλοι περιμένουν είναι η εμφάνιση της Μαντόνα στο πλαίσιο του σόου.

Δείτε το κομμάτι του Conan Osíris και τον σχολιασμό της εκπομπής για το «Telemoveis»:

Eurovision 2019ΠορτογαλίαEurovision