Lifestyle|24.08.2023 11:50

Δραματικές ώρες για την κόρη της Olivia Newton-John: Υποφέρει από σοβαρά προβλήματα υγείας - «Eχω παραμελήσει τον εαυτό μου»

Newsroom

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως βιώνει η Chloe Lattanzi, κόρη της Ολίβια Νιούτον-Τζον (Olivia Newton-John), έναν χρόνο μετά τον αναπάντεχο χαμό της διάσημης ηθοποιού

Σ' ένα βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, η 37χρονη αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα απώλειας μνήμης μετά τον θάνατο της μητέρας της, τον Αύγουστο του 2022. Η πρωταγωνίστρια του «Grease» είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και ύστερα από είκοσι χρόνια μάχης, έφυγε από τη ζωή.

 

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκαλύπτει ότι παλεύει να σηκωθεί από το κρεβάτι. «Δεν ήμουν καλά. Είχα υπερβολική απώλεια μνήμης και δυσκολία να σηκωθώ από το κρεβάτι. Έχω παραμελήσει τον εαυτό μου» αναφέρει στο βίντεο. «Μία από τις συμβουλές της μητέρας μου ήταν να φροντίζω τον εαυτό μου. Έτσι, θα εξαφανιστώ για περίπου τρεις εβδομάδες επειδή αναπτύσσω προβλήματα υγείας στο μυαλό και στο σώμα μου» προσθέτει. 

Η Ολίβια Νιούτον-Τζον γεννήθηκε στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας το 1948 και μετακόμισε, όταν ήταν έξι ετών, με την οικογένειά της στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Κέρδισε τέσσερα βραβεία Grammy και πολλά Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία. Πρωταγωνίστησε ως Σάντι τη δεκαετία του 1970 στo μιούζικαλ «Grease». Ως τραγουδίστρια είχε πολλές επιτυχίες, όπως το «Physical» και το «Twist of Fate».

Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 1992, υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, αλλά ακολούθησαν δύο υποτροπές το 2013 και το 2017 με μεταστάσεις. Εργάστηκε ακούραστα για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τον κακρίνο του μαστού και το Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre ήταν πρωτοπόρο σε τρόπους καταπολέμησης της νόσου και των συχνά επώδυνων συμπτωμάτων της. 

Eίχε παντρευτεί δυο φορές και έχει αποκτήσει μια κόρη, την Chloe, με τον πρώτο σύζυγό της, τον ηθοποιό Matt Lattanzi. Το 2008 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία, John Easterling.

ειδήσεις τώραΟλίβια Νιούτον ΤζονGreaseηθοποιός