Lifestyle|25.08.2023 12:24

Netflix: Το ντοκιμαντέρ για την Amber Heard και τον Johnny Depp φέρνει ξανά στο προσκήνιο το θέμα της πατρότητας του μωρού της

Newsroom

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη μεταξύ της Άμπερ Χερντ (Amber Heard) και του Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp), η οποία έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix, ανέδειξε εκ νέου διάφορες πτυχές της σχέσης τους, ενώ έθεσε και το ζήτημα της πατρότητας του μωρού της.

Παρόλο που η σκηνοθέτης Emma Cooper επέλεξε να μην προχωρήσει σε προσωπικές συνεντεύξεις από τους άμεσα εμπλεκόμενους, επικεντρώθηκε αποκλειστικά στα αποδεικτικά στοιχεία της δίκης, η παρουσίαση της διαδικασίας αναδείχθηκε ως αφορμή για την ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν τόσο τον γάμο τους όσο και τα επακόλουθα που συνέβησαν μετά τον χωρισμό τους, το 2017.

Σύμφωνα με τη κατάθεσή της, στις 7 Μαΐου του 2022, η Άμπερ Χερντ τόνισε την πρόθεσή της να συνεχίσει τη ζωή της. «Έχω ένα μωρό. Πρέπει να προχωρήσω μπροστά. Θέλω να προχωρήσω γενικά και θέλω να προχωρήσει και ο Johnny». Αυτή ήταν η πρώτη φορά που αναφέρθηκε δημόσια στο παιδί της, μετά την ανακοίνωση της γέννησής του, τον Ιούλιο του 2021.

Η ηθοποιός αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από παρένθετη μητέρα, χωρίς ν' αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα. Παρόλα αυτά, εξετάζοντας κάποιος τις δηλώσεις της μέσα στο χρόνο, βλέπουμε ότι είχε ήδη εκφράσει τη θέση της επί του θέματος, απλά δεν είχε δοθεί μεγάλη έμφαση σε αυτό.

Σύμφωνα με όσα έχει γράψει στις αναρτήσεις της, φαίνεται ότι η Χερντ είχε αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό να γίνει μητέρα. «Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο ριζοσπαστικό είναι για εμάς τις γυναίκες να σκεφτόμαστε για ένα από τα θεμελιώδη κομμάτια της ζωής μας μας με αυτό τον τρόπο. Ελπίζω να φτάνουμε σε ένα σημείο όπου θα κανονικοποιηθεί το ότι δε θέλεις ένα δαχτυλίδι για να έχεις μία κούνια» δήλωσε η Χερντ, αποκαλύπτοντας ότι το πλήρες όνομα της κόρης της είναι Oonagh Paige Heard.

Σε μια άλλη φωτογραφία της με το μωρό, έγραψε: «Εγώ είμαι απλώς η μαμά και ο μπαμπάς. Εκείνη είναι το αφεντικό». Είναι συνεπώς αρκετά πιθανό ότι η Χερντ χρησιμοποίησε τράπεζα σπέρματος και δότη ωαρίων, προκειμένου η παρένθετη μητέρα να φέρει στον κόσμο την κόρη της.

 

Παρά ταύτα, δεν φαίνεται πρόθυμη να παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες για το παιδί, προστατεύοντάς το από την προσωπική της ιστορία, παρότι μέσα από τις γραμμές των λεγομένων της μπορεί κανείς να διακρίνει την αυτονομία της ως μητέρα.

Αυτή την περίοδο, η Άμπερ Χερντ έχει μετακομίσει με τη μικρή Oonagh στη Μαδρίτη, ενώ πρόσφατα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαμάχης.

ειδήσεις τώραΑμπερ ΧερντπατρότηταδικαστήριοΤζόνι ΝτεπNetflixδιαζύγιο