Ευγενία Δημητροπούλου και Στέλιος Βλατάκης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το θρησκευτικό τους γάμο - Βάπτισαν και την κόρη τους
NewsroomH Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης, δυο περίπου χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία φίλων και συγγενών.
«Ο άνδρας είναι νευροχειρουργός. Γνωριστήκαμε λίγο πριν την πρώτη καραντίνα και παντρευτήκαμε 1,5 χρόνο μετά. Η γνωριμία μας έγινε σε μια παράσταση που έπαιζα, είχε έρθει με έναν ξάδελφό του ο οποίος ήταν επί χρόνια φίλος μου» είπε εξομολογηθεί η ηθοποιός σε παλιότερη συνεντευξή της.
«Η πρόταση γάμου ήταν πολύ απλή. Γυρνώντας μια μέρα από το γύρισμα μου έκανε την πρόταση. Δεν γονάτισε. Στην αρχή δεν το πίστευα. Ξαφνιάστηκα» πρόσθεσε. Στιγμιότυπα από τον γάμο δημοσίευσε η επιχειρηματίας, Δήμητρα Λαζαράτου.
Το ζευγάρι επέλεξε να χορέψει το «All of me» του John Legend. Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου, βάπτισαν και την κορούλα του, η οποία πριν από λίγες ημέρες έγινε τριών ετών.
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- «Light rail» αντί σήραγγας: Στο Ρίο το τρένο το 2028 - Ο νέος σχεδιασμός προκαλεί ένταση στην Πάτρα
- Ο Τραμπ θέλει να κάνει «την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά» και ενισχύει την Ακροδεξιά
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup