Lifestyle|31.08.2023 11:45

Kim Kardashian: Ανήσυχη από τα νέα καμώματα του Kanye West - Το στοματικό σεξ από τη σύντροφό του και το κατεβασμένο παντελόνι του ράπερ

Newsroom

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) φαίνεται πως «νιώθει ντροπιασμένη και ανήσυχη» με τα νέα καμώματα του πρώην συζύγου της, Κάνιε Γουέστ (Kanye West), ο οποίος εθεάθη πρόσφατα με κατεβασμένο το παντελόνι, την ώρα που επέβαινε σ' ένα θαλάσσιο ταξί στα διάσημα κανάλια της Βενετίας.

Η πρωταγωνίστρια του «The Kardashians», 42 ετών, που ήταν παντρεμένη με τον κάτοχο Grammy από το 2014 έως το 2022, πιστεύει, σύμφωνα με πηγές, ότι «κάτι δεν πάει καλά» με τον West, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διακοπές με τη «σύζυγό» του, Μπιάνκα Σένσορι (Bianca Censori), στην Ιταλία.

Η Καρντάσιαν «δεν ξέρει πώς να εξηγήσει όλα αυτά στα παιδιά» ανέφερε μία πηγή στη Sun, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που απεικονίζουν τον καλλιτέχνη να δείχνει τον πισινό του σε κάτι τουρίστες. «Η Kim είναι τόσο ανήσυχη για τις νέες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τη Bianca - πώς θα εξηγήσει όλα αυτά στα παιδιά;» αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα. 

«Ντρέπεται και ανησυχεί γι’ αυτόν – τριγυρνά ξυπόλητος στο δρόμο με μια σαμπάνια στο χέρι, κάτι σαφώς δεν πάει καλά» καταλήγει πηγή προσκείμενη στην Καρντάσιαν.

Του έκανε στοματικό σεξ η σύντροφός του σε δημόσιο χώρο;

Παράλληλα, στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, αρκετά άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ταμπλόιντς υποστήριξαν το γεγονός ότι η Μπιάνκα Σένσορι πραγματοποιούσε στοματικό σεξ στον σύζυγό της

Σ' ένα από τα στιγμιότυπα φαίνεται ο καλλιτέχνης να κάθεται με την πλάτη του στην κάμερα, ενώ η σύντροφός του βρίσκεται καθιστή ή γονατιστή μπροστά του, χωρίς όμως να φαίνεται τίποτα παρά μόνο το χέρι της.

Σε μία άλλη εικόνα, ο Γουέστ είναι και πάλι καθιστός, ενώ η Σένσορι είναι γονατιστή μπροστά του και εκείνος της κρατά το κεφάλι. Οι εκπρόσωποι της Κιμ Καρντάσιαν αρνήθηκαν να σχολιάσουν κάτι απ' όλα αυτά.

Κάνιε Γουέστειδήσεις τώραζευγάριΚιμ ΚαρντάσιανΙταλία