Lifestyle|20.03.2019 10:01

Τα ζώδια της Τετάρτης (20/3)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να τελειώνεις γρήγορα υποχρεώσεις για να βρεις χρόνο και γι’ αυτά που σε ενδιαφέρουν! Η αντίθεσή της µε τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως η διευθέτηση πρακτικών ζητηµάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση σήµερα. Αιτία γι’ αυτό είναι κάποιες παρανοήσεις που θα προκύψουν.

Ταύρος

Σήµερα µην κάνεις τίποτα ή µην ασχοληθείς µε σηµαντικές υποχρεώσεις. Η Σελήνη στην Παρθένο βοηθάει να περάσεις καλά, γι’ αυτό ασχολήσου µε ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις αυτόν τον στόχο. Η αντίθεσή της µε τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι δύσκολη η διευθέτηση οποιουδήποτε πρακτικού ζητήµατος.

Δίδυµοι

Αλλη µία ηµέρα που ίσως ασχοληθείς περισσότερο µε το σπίτι και λιγότερο µε οτιδήποτε άλλο, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε αυτό. Η αντίθεσή της µε τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως οποιαδήποτε προσπάθεια συνεννόησης µε τους γύρω σου θα είναι απαιτητική.

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ευκαιρίες για δηµόσιες σχέσεις! Οσο κι αν έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις και να συναναστραφείς κόσµο σήµερα πρέπει να προσέχεις, καθώς η επικοινωνία έχει πρόβληµα. Αιτία η αντίθεση µεταξύ Σελήνης και ανάδροµου Ερµή από τους Ιχθύς που κάνει δύσκολη την κατανόηση.

Λέων

Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει οτιδήποτε σχετικό µε χρήµατα και τους πόρους σου. Πρόσεχε αν θες να διευθετήσεις οικονοµικές υποχρεώσεις καθώς η αντίθεσή της µε τον ανάδροµο Ερµή στους Ιχθύς αυξάνει τις πιθανότητες λαθών. Φρόντισε οτιδήποτε έχεις, ιδιαίτερα αν σχετίζεται µε το παρελθόν, αλλιώς θα το βρεις µπροστά σου.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί την ανάγκη να δεις αµέσως τις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και οτιδήποτε θέλεις από τους άλλους. Η αντίθεσή της µε τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως κάποιο παρελθοντικό ζήτηµα σχετικό µε προσωπική σου σχέση ή συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο. ∆ιευθέτησέ το άµεσα.

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο δηµιουργεί την ανάγκη να αποφύγεις καθηµερινά ζητήµατα, ιδιαίτερα αυτά που χρειάζονται µεγάλη προσοχή στις λεπτοµέρειες. Η αντίθεσή της µε τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε κάτι, γι’ αυτό άφησε σηµαντικά πρακτικά ζητήµατα για άλλη µέρα.

Σκορπιός

Ισως συναντήσεις φίλους, ανθρώπους που συγχρωτίζεται µαζί τους µέσα από οµάδα ή συναδέλφους, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει κόσµο δίπλα σου! Η αντίθεσή της µε τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως ίσως προκύψουν θέµατα συνεννόησης µαζί τους, γι’ αυτό να είσαι προετοιµασµένος/η. Απόφυγε παρανοήσεις.

Τοξότης

Αν και δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς µε αυτά, θα προκύψουν επαγγελµατικά ζητήµατα που δεν µπορείς να αγνοήσεις. Η Σελήνη στην Παρθένο σού δηµιουργεί την ανάγκη για επαγγελµατική αναγνώριση. Η αντίθεσή της µε τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως αυτό είναι λίγο δύσκολο.

Αιγόκερως

Ισως ασχοληθείς µε εκπαιδευτικά ζητήµατα, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο σού βάζει στο µυαλό ιδέες να αυξήσεις τα τυπικά σου προσόντα. Η αντίθεσή της µε τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δεν βοηθάει να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο, γι’ αυτό µείνε στις σκέψεις και πέρνα στην υλοποίησή τους εν καιρώ.

Υδροχόος

Ισως προκύψουν οικονοµικά θέµατα µε δηµόσιους φορείς ή µε τρίτους, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο τα φέρνει στο προσκήνιο για να διευθετηθούν. Η αντίθεσή της µε τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως ίσως έρθουν στο προσκήνιο τέτοια ζητήµατα του παρελθόντος. Σου δίνεται η ευκαιρία να τα διευθετήσεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη στην Παρθένο δηµιουργεί την ανάγκη να δεις προσεκτικά ζητήµατα σχετικά µε συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Η αντίθεσή της µε τον ανάδροµο Ερµή στο ζώδιό σου δείχνει πως ίσως έρθουν ξανά στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήµατα και έχεις την ευκαιρία να τα διευθετήσεις. Μην αφήνεις παλιές εκκρεµότητες.

αστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιοζώδια