Lifestyle|05.11.2018 12:55

«Skin heels»: 10.000 δολ. για τις πιο άσχημες γόβες (pics)

Newsroom

Ζευγάρι σχεδιαστών από το Μόντρεαλ λάνσαραν τις πιο εκκεντρικές γόβες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Μοιάζουν με ανθρώπινα πόδια που έχουν «γεννήσει» τακούνια από σάρκα!

Το περίεργο αυτό θέαμα, που αρχικά ήταν προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας, είχε τραβήξει την προσοχή της Vogue. Τώρα, ο καναδικός οίκος μόδας Fecal Matter κατασκεύασε πραγματικά παπούτσια με εμφάνιση που ομοιάζει σε σάρκα. Στην ουσία είναι ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, σε δυσάρεστο σχήμα, που τις στηρίζει ένα ψηλό, σαν δρεπάνι, τακούνι, και τις κάνει να μοιάζουν λες και είναι φυσική προέκταση του ανθρώπινου σώματος. 

Δεν είναι μόνο τα παπούτσια, αλλά και η συνολική αισθητική (Instagram @matieresfecales) που τρομάζει. Εδώ και δύο χρόνια, το ντουέτο Χάνα Ρόουζ Ντάλτον και Στέφεν Ρατζ Μπασκαράν είναι γνωστοί για τις τερατώδεις οπτικές συνθέσεις τους, που παραπέμπουν σε κυβερνοπάνκ ταινίες της δεκαετίας του 1990. 

T

Η εταιρία που άνοιξαν το 2016, είχε την πρόθεση να αμφισβητήσει τις νόρμες της μόδας και όπως σχολιάζουν οι χρήστες των social media, τα κατάφερε. Τα παπούτσια κοστίζουν 10.000 δολάρια το ζευγάρι, και απηχούν την άποψη του οίκου για το ποια θα είναι η εμφάνιση των ανθρώπων ως αποτέλεσμα σωματικής μετατροπής, της επιρροής των media και της τεχνολογικής προόδου.

T

«Μπορούμε να πάρουμε αυτή την εξωγήινη εμφάνιση και να επέμβουμε με το photoshop και να την κάνουμε να είναι πραγματικά ρεαλιστική» είπε ο Μπασκαράν στη Vogue. «Αλλά την ίδια στιγμή, πάντα υπάρχει όλη αυτή η δυσφορία μέσα μας. Υπάρχει μέσα μας αυτή η παρόρμηση να πάρουμε αυτό που κάνουμε στο διαδίκτυο και να προσπαθήσουμε να το δημιουργήσουμε στην πραγματική ζωή. Αυτό κάνουμε με τα παπούτσια».

T

Σίγουρα η Lady Gaga θα μπορούσε να είναι η καλύτερή τους πελάτισσα!

skin heelsγόβες