Νίκος Οικονομόπουλος για την παρατήρηση σε πελάτη για τα λουλούδια: «Κάποια στιγμή χάνεται η ψυχραιμία»
NewsroomΠριν από λίγο καιρό, ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο για το γεγονός ότι έκανε παρατήρηση σ' έναν θαμώνα σε νυχτερινό μαγαζί για τα λουλούδια που πετούσε. Σταμάτησε να τραγουδά και απευθυνόμενος στον θαυμαστή, του είπε: «Μην το κάνεις αυτό, γιατί με νευριάζεις».
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και εξήγησε τον λόγο που εκνευρίστηκε. «Δεν με αφορά αν γίνομαι viral. Έχω κάνει αρκετές φορές επισήμανση, μετά την τρίτη τέταρτη φορά κάποια στιγμή δεν πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να υπάρχει και ένας σεβασμός; Όπως εμείς σεβόμαστε τον κόσμο, έτσι πρέπει και κόσμος κατά κάποιες περιπτώσεις να σέβεται και τους καλλιτέχνες.
Όταν έρχεται στο πρόσωπο, δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πάρα πολλές που έχω τραυματιστεί, δεν θα βγω όμως ποτέ στην κάμερα να λέω ότι τραυματίστηκα από τα λουλούδια. Και άλλοι καλλιτέχνες το έχουν πάθει. Το θέμα είναι να το καταλαβαίνει ο άλλος και πάντα με ψυχραιμία. Αλλά κάποια στιγμή η ψυχραιμία χάνεται, όχι μόνο από εμένα και από τους άλλους» δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος.
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους