Lifestyle|05.09.2023 16:44

Νίκος Οικονομόπουλος για την παρατήρηση σε πελάτη για τα λουλούδια: «Κάποια στιγμή χάνεται η ψυχραιμία»

Newsroom

Πριν από λίγο καιρό, ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο για το γεγονός ότι έκανε παρατήρηση σ' έναν θαμώνα σε νυχτερινό μαγαζί για τα λουλούδια που πετούσε. Σταμάτησε να τραγουδά και απευθυνόμενος στον θαυμαστή, του είπε: «Μην το κάνεις αυτό, γιατί με νευριάζεις».

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και εξήγησε τον λόγο που εκνευρίστηκε. «Δεν με αφορά αν γίνομαι viral. Έχω κάνει αρκετές φορές επισήμανση, μετά την τρίτη τέταρτη φορά κάποια στιγμή δεν πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να υπάρχει και ένας σεβασμός; Όπως εμείς σεβόμαστε τον κόσμο, έτσι πρέπει και κόσμος κατά κάποιες περιπτώσεις να σέβεται και τους καλλιτέχνες.

Όταν έρχεται στο πρόσωπο, δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πάρα πολλές που έχω τραυματιστεί, δεν θα βγω όμως ποτέ στην κάμερα να λέω ότι τραυματίστηκα από τα λουλούδια. Και άλλοι καλλιτέχνες το έχουν πάθει. Το θέμα είναι να το καταλαβαίνει ο άλλος και πάντα με ψυχραιμία. Αλλά κάποια στιγμή η ψυχραιμία χάνεται, όχι μόνο από εμένα και από τους άλλους» δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Νίκος Οικονομόπουλοςειδήσεις τώρατραγουδιστήςλουλούδια