Ελένη Ψυχούλη για την κακοκαιρία Daniel: «Ζεις έναν φόβο θανάτου»
NewsroomΣτις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο χωριό Πλατανιάς Πηλίου λόγω της κακοκαιρίας Daniel αναφέρθηκε η Ελένη Ψυχούλη, μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη.
Η συγγραφέας και δημοσιογράφος γαστρονομίας τόνισε πως βίωσε για 15 ώρες έναν φόβο θανάτου. Ειδικότερα, η Ελένη Ψυχούλη είπε: «Όσο περνούν οι ημέρες, οι προσωπικές ιστορίες του καθένα εδώ πέρα. Ιστορίες καταστροφής που τις ζει ο καθένας διαφορετικά. Δηλαδή υπάρχει ένα προσωπικό δράμα όπου κι αν γυρίσεις κι αν κοιτάξεις να μιλήσεις. Αυτό που έζησα ήταν 15 ώρες ασταμάτητης βροχής… Όταν ζεις αυτό το πρωτόγνωρο φαινόμενο δεν μπορείς να το μεταφέρεις στον άλλον.
Η αίσθηση είναι σαν να είσαι στον βυθό της θάλασσας. Ήμουν μόνη μου σε ένα σπιτάκι στο βουνό. Απομονωμένο από το υπόλοιπο χωριό και επειδή είχε ύψος, έβλεπα τι γινόταν: τα σπίτια που έπεφταν και το ποτάμι που φούσκωνε. Ζεις έναν φόβο θανάτου. Τι ώρα θα συμβεί αυτό, τι ώρα θα φουσκώσει ο ποταμός και θα με πάρει κι εμένα μαζί».
- ΗΠΑ και Ιράν σε τεντωμένο σχοινί: Τα «αγκάθια», τα ανοιχτά μέτωπα και οι όροι που κρατούν μακριά τη συμφωνία
- Ασφαλείς μετακινήσεις και περισσότερα δρομολόγια το στοίχημα για τα ΜΜΜ της Αθήνας - Τα αποτελέσματα του σχεδίου «Αριάδνη»
- Αλυσιδωτές αντιδράσεις μετά την αλλαγή σκυτάλης στην Κουμουνδούρου - Όλα τα βλέμματα στην ΚΟ
- Με ποιο αφήγημα πάει στις κάλπες η ΝΔ - Πώς απαντάνε οι «γαλάζιοι» σε σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών