Lifestyle|14.09.2023 12:43

Μυτακίδης εναντίον Γραμμένου και Sadahzinia: «Σαλτιμπάγκοι με τιράντες να λένε το "Σκιάχτρο"»

Newsroom

Η παρουσία του Σπύρου Γραμμένου με τη Sadahzinia στη σκηνή, σε συναυλία στην Τεχνόπολη το βράδυ της Τρίτης (12/9), έφερε την αντίδραση του BD Foxmoor (Μιχάλη Μυτακίδη), που μέσα από τον λογαριασμό των Active Member στο Facebook έκανε λόγο για «σαλτιμπάγκους με τιράντες» και «ντροπή».

Η άλλοτε παρτενέρ του Μιχάλη Μυτακίδη στη σκηνή, ήταν καλεσμένη του Γραμμένου στη συναυλία και οι δυο τους τραγούδησαν μαζί το «Σκιάχτρο» κάτι που όπως φαίνεται δεν άρεσε στον frontman των Active Member.

Κανείς από τους δύο δεν έσωσε άμεση απάντηση, ωστόσο η Sadahzinia ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. Η άλλοτε συνοδοιπόρος του BD Foxmoor στη ζωή και τη σκηνή, Sadahzinia, ανάρτησε μια φωτογραφία της με τον Σπύρο Γραμμένο, για τον οποίο έγραψε μεταξύ άλλων πως «Δεν είναι εύκολο να κλαις και να γελάς ταυτόχρονα με την ίδια ζεστασία στην καρδια κι ο Σπύρος το καταφέρνει».

 

Η ανάρτηση του BD Foxmoor

Ο Μιχάλης Μυτακίδης, μέσα από τον λογαριασμό των Active Member στο Facebook έγραψε: «Το είδαμε κι αυτό. Σαλτιμπάγκοι με τιράντες να λένε το "Σκιάχτρο" κι άλλα με μουσικές και στίχους δικούς μου στο "Τεχνόπολις"» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση και συνέχισε «Σήμερα ντρέπομαι πολύ για όσα μοιράστηκα χρόνια τώρα με όλους. Μακάρι να προκάμω να πάρω εκδίκηση».

 

ειδήσεις τώραΣπύρος ΓραμμένοςActive MemberσυναυλίαΜιχάλης Μυτακίδης