Lifestyle|20.03.2019 18:45

Έγκυος η Φωτεινή Αθερίδου - Οι ευχές του Νίκου Μουτσινά (vid)

Newsroom

Τις τελευταίες ημέρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ευχάριστη είδηση πως η Φωτεινή Αθερίδου, είναι έγκυος. Σύμφωνα, με το περιοδικό «Hello» η 29χρονη ηθοποιός διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και χαίρει άκρας υγείας.

Παράλληλα, την είδηση επιβεβαίωσε και η μητέρα της, Έλενα Γκασούκα, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η οποία έγραψε: «Tου παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί μου». 

 

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε μέσα από τον αέρα της επιτυχημένης του εκπομπής «Για την παρέα», να ευχηθεί στη νεαρή ηθοποιό. «Με το καλό Φωτεινή μου, το φύλο δεν το ξέρουμε αλλά μάθαμε ότι πατέρας του παιδιού είναι ο Κώστας Μαγκλάρας, όπου είναι επίσης ηθοποιός», αποκάλυψε ο παρουσιαστής του Open TV.  Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις πρόβες της παράστασης «Το έπος... της Μαλάμως».

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας με τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη και την Έλενα Γκασούκα (Φωτογραφία: NDP)

Ο Κώστας Μαγκλάρας έχει αποφοιτήσει από το θέατρο Τέχνης, ενώ φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Το έπος... της Μαλάμως» στο θέατρο Λαμπέτη μαζί με τους Θανάση Αλευρά, Κώστα Ανταλόπουλο, Μπάμπη Γαλιατσάτο, Αργύρη Γκαγκάνη, Κωνσταντίνο Καϊκή κ.α. Δεν ήταν όνειρό του να γίνει ηθοποιός, αλλά από μικρός θαύμαζε τρία επαγγέλματα: αυτό του αθλητή, του γιατρού και του ηθοποιού. Του αρέσει πολύ να διαβάζει βιβλία φιλοσοφίας και ψυχολογίας, αλλά δεν του αρέσει το ψέμα, η αδικία και ο κακός ανταγωνισμός.

Φωτεινή ΑθερίδουΝίκος Μουτσινάςέγκυος