Lifestyle|20.03.2019 19:36

Τομ Φόρντ για Μελάνια Τραμπ: Δεν ντύνω συνοδούς πολυτελείας

Newsroom

O διάσημος σχεδιαστής και  πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής, Τόμ Φορντ κατηγορείται πως έκανε καταφρονητικές δηλώσεις σχετικά με την Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Μελάνια Τράμπ.

Λέγοντας πως «δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να ντύνω μια δοξασμένη συνοδό πολυτελείας, που κλέβει ομιλίες και έχει κακό γούστο στους άνδρες», ο σχεδιαστής μίλησε στο WWD για να ξεκαθαρίσει την στάση του. Αποκάλυψε ότι η δήλωση είναι ψεύτικη και ουδέποτε έχει πει ο ίδιος ότι η Μελάνια είναι συνοδός πολυτελέιας. Πάντως αρκετοί χρήστες του Twitter αναγνώρισαν ότι δεν μπορούσαν να βρουν την αρχική πηγή της πληροφορίας.

«Ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ, δεν είπα ότι η Μελάνια είναι συνοδός πολυτελείας», δήλωσε ο νέος πρόεδρος της CFDA.

(AP Photo/Patrick Semansky)

«Είπα στο The View πριν από χρόνια, πριν εκλεγεί ο Τραμπ, ότι δεν θα έντυνα την ίδια, ούτε την Χίλαρι Κλίντον επειδή η Πρώτη Κυρία και ο Πρόεδρος στο Λευκό Οίκο πρέπει να φορούν ρούχα που γίνονται στην Αμερική – ενώ τα δικά μου όχι – και να προτιμούν ρούχα σε ένα σημείο τιμών που οι περισσότεροι Αμερικανοί μπορούν να συνδεθούν και τα ρούχα μου είναι πάρα πολύ ακριβά».

«Βέβαια είχα ντύσει την Μισέλ Ομπάμα», δηλωσε ο σχεδιαστής, «μόνο μια φορά όταν είχε βρεθεί στην Αγγλία για μια δεξίωση με τη Βασίλισσα και ζούσα και εγώ τότε στο Λονδίνο. Αυτό όμως είναι διαφορετικό. Αυτό μονο είχα πει. Πότε δεν είπα τίποτε υποτιμητικό για την Μελάνια. Δεν πρόκειται ποτέ να βρουν την πηγή της πληροφορίας γιατι πολύ απλά δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο»

TwitterΜελάνια ΤραμπΤομ Φορντ