Lifestyle|20.03.2019 20:09

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά για τον επόμενο κύκλο του GNTM (vid)

Newsroom

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open TV, το μεσημέρι της Τετάρτης (20/3) και μίλησε για την εμπειρία της από το «Greece's Next Top Model», την παρουσίαση του «MadWalk», αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Ήρθα στην Ελλάδα και έζησα μία εμπειρία στην τηλεόραση γεμάτη αγάπη. Εμένα αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση και για αυτό λάτρεψα αυτό το show. Ήταν ωραίος τρόπος να παρουσιαστώ εγώ στην Ελλάδα και να πω ποια είμαι. Ήταν για μένα το κατάλληλο project», είπε το νεαρό μοντέλο, ενώ λίγο αργότερα ανέφερε πως θέλει πολύ να γίνει και του χρόνου «Greece's Next Top Model» χωρίς, όμως, να αποκαλύψει αν θα είναι μόνο γυναίκες παίκτριες ή mix.

Παράλληλα, δεν δίστασε να σχολιάσει την «τριάδα της φωτιάς», δηλαδή την Εύη Ιωαννίδου, τη Μέγκι Ντρίο και τη Μικαέλα Φωτιάδη. «Σαν άνθρωποι πλέον είμαστε λίγο πιο ανοιχτοί, γνωρίζουμε κατευθείαν κάποιον και γινόμαστε κολλητοί χωρίς να τον ξέρουμε. Έχει χαθεί η έννοια φίλος. Μετά περνάει ο καιρός και καταλαβαίνεις με ποιους ταιριάζεις ή όχι. Νομίζω πως, επειδή τα πράγματα είναι τόσο γρήγορα, δεν δίνουμε χρόνο στη ζωή μας για να καταλάβουμε με ποιους ταιριάζουμε και πού πάμε», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Νίκος ΜουτσινάςΗλιάνα ΠαπαγεωργίουMadwalkNext Top Model