Lifestyle|20.03.2019 21:57

MasterChef 3: Ο Κουτσόπουλος αντέγραψε το νεύμα του Παπανδρέου στη Λιάνη (vid)

Newsroom

Με έναν λιγότερο από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, η τελική δεκάδα ετοιμάζεται για μια ακόμα μοναδική, και σίγουρα καθόλου εύκολη, εξωτερική ομαδική δοκιμασία. Στο επεισόδιο της Τρίτης (19/3), η αποχώρηση του Χαράλαμπου τάραξε για άλλη μια φορά τα συναισθήματα των διαγωνιζόμενων.

Μια από τις πιο δύσκολες ως τώρα εξωτερικές ομαδικές δοκιμασίες, με ένα μενού τριών διαφορετικών επιλογών για μέλη του πληρώματος καμπίνας της Aegean και της Olympic Air, είναι το ζητούμενο του σημερινού επεισοδίου για τους καλύτερους δέκα του διαγωνισμού μαγειρικής. 

Πριν όμως την ανακοίνωση της νέας αποστολής, οι κριτές εμφανίστηκαν μπροστά στους υποψήφιους του «MasterChef 3» μέσα από ένα αεροπλάνο. Ωστόσο, την πιο εντυπωσιακή έξοδο έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος έγινε Ανδρέας Παπανδρέου και κάλεσε τους κριτές να βγουν με ένα νεύμα. 

Το ίδιο νεύμα που είχε κάνει τον Οκτώβριο του 1998, ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος, που είχε επιστρέψει από το Λονδίνο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο νοσοκομείο του Χέρφιλντ.

Η πόρτα του αεροπλάνου άνοιξε, ο Ανδρέας Παπανδρέου εμφανίστηκε στην κορυφή της σκάλας, χαιρέτησε το πλήθος που τον περίμενε να κατέβει και ύστερα με ένα νεύμα του χεριού του, κάλεσε κοντά του τη Δήμητρα Λιάνη.

Λεωνίδας ΚουτσόπουλοςMasterChefMasterChef 2019