Lifestyle|21.03.2019 01:48

Άση Μπίλιου: «Όταν έμαθα ότι ήμουν υιοθετημένη, έπαθα σοκ» (vids)

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (21/3), η Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε την Άση Μπήλιου που άφησε για λίγο τα άστρα και μίλησε για τη ζωή της.

Η γνωστή αστρολόγος διηγήθηκε τα παιδικά της χρόνια και πώς αυτά στιγματίστηκαν από τον θάνατο του πατέρα της, σε ηλικία εννέα ετών, αλλά και από την αποκάλυψη που της έκανε η μητέρα της στην εφηβεία, ότι είναι υιοθετημένη.

«Εκείνη τη στιγμή που έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη, ήταν ένα σοκ μεγάλο. Ωστόσο, το σοκ αυτό κράτησε μόνο μία μέρα», ανέφερε η Άση Μπίλιου και συνέχισε: «Στη μητέρα μου της είπα ότι δεν θα ήθελα στην πραγματικότητα να το είχα μάθει. Αυτή τη λεπτομέρεια αλλάζει πολλά πράγματα, αλλά τ' αλλάζει όχι με αυτό που εκείνη φοβόταν. Αυτό με έδεσε ακόμα πιο πολύ με τη μητέρα μου». 

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να γνωρίσει τη βιολογική της μητέρα, αν και η φυσική της οικογένεια την προσέγγισε, πριν από λίγα χρόνια. «Μου φάνηκε αστείος ο λόγος για τον οποίο οι πραγματικοί μου γονείς με έδωσαν για υιοθεσία... Από τη μία πλευρά, σαφώς, και τους έχω συγχωρήσει γιατί έπρεπε να τους συγχωρήσω. Τους ευχαριστώ γιατί καλώς ή κακώς βοήθησαν να έχω ένα DNA, που δεν με χαλάει. Τους σκέφτομαι γιατί δίνεις ένα παιδί, το οποίο το πιθανότερο είναι να μη το ξαναδείς. Εκείνοι είναι αναγκασμένοι να με βλέπουν κάθε μέρα. Για μένα αυτό είναι σκληρό», δήλωσε. 

Στη συνέχεια, η Άση Μπήλιου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή από οξεία λευχαιμία. 

Ακόμα, αναφέρθηκε, στον λόγο για τον οποίο δεν έχει επισημοποιήσει, με γάμο, τη σχέση της με τον επί 27 χρόνια σύντροφό της, αλλά και στα χρώματα με τα οποία είχε βάψει τα μαλλιά της, την περίοδο που ήταν πανκ.

αστρολόγοςΆση ΜπίλιουΜεσάνυχταΕλεονώρα Μελέτη