Lifestyle|18.09.2023 16:47

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της - «Είμαι καλά, είμαι υγιής»

Newsroom

Η Κατερίνα Στικούδη άνοιξε τη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα, στο Europride 2023 της Μάλτας και την ώρα που ολοκλήρωνε την εμφάνισή της, αποκάλυψε ότι διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Φορώντας, ένα σέξι, ασημένιο κορμάκι, χάιδεψε την κοιλιά της και είπε: «Εχω έναν ακόμη λόγο να κάνω τον κόσμο καλύτερο», με 80.000 θεατές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Στη συνέχεια, η Ελληνίδα performer δημοσίευσε το βίντεο στα social media. 

«Έχω έναν ακόμη λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την τραγουδίστρια στο αερόδρομιο, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της γι’ αυτή την όμορφη εξέλιξη στην προσωπική της ζωή. «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Καλοδεχούμενο, γερό να είναι. Με το καλό. Έχω μπει στον πέμπτο μήνα και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τα δίνω όλα στη σκηνή. Είμαι καλά, είμαι υγιής. Μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, πάντα προσεγμένα όμως. Έχω πάρει 1,5 κιλό, θα πάρω κι άλλα, μην αγχώνεστε. Δεν προσπαθώ να κρυφτώ από κάτι. Εγώ ζω κανονικά, ανακοινώνουμε κάποια πράγματα όταν είμαστε έτοιμοι. Δεν είχα στο μυαλό μου το δεύτερο παιδί. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το φύλο, αλλά θα το βρούμε» είπε. 

Η Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης είναι παντρεμένοι από το 2018, κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τρία χρόνια μετά, η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον γιο της, Βύρωνα. 

 

έγκυοςειδήσεις τώρατραγουδίστριαΚατερίνα Στικούδη