Lifestyle|20.09.2023 09:16

Ο Suga των BTS θα εκπληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα με εναλλακτική υπηρεσία

Newsroom

Ο Suga, μέλος των super star της K-pop BTS, θα αρχίσει να υπηρετεί την υποχρεωτική στρατιωτική του θητεία αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε το πρακτορείο του.

Η BigHit Music ανακοίνωσε ότι ο Suga, 30 ετών, θα εκπληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα με εναλλακτική υπηρεσία από την Παρασκευή. O Suga θα είναι το τρίτο μέλος του συγκροτήματος που θα υπηρετήσει στον στρατό. O Jin άρχισε να εκπληρώνει την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία τον Δεκέμβριο του 2022 και ο J-Hope ακολούθησε το παράδειγμά του τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Στις αρχές Αυγούστου, ο Suga, ράπερ και παραγωγός του γκρουπ, απέσυρε το αίτημά του να καθυστερήσει την έναρξη της υποχρεωτικής θητείας του. Σε αντίθεση με τους Jin και J-Hope, ο Suga έχει κριθεί ακατάλληλος για στρατιωτική θητεία ως μάχιμος. Όσοι πολίτες έχουν προβλήματα υγείας στη Νότια Κορέα μπορούν να εκπληρώσουν εναλλακτικές υπηρεσίες, στις οποίες περιλαμβάνεται εργασία σε γραφεία των τοπικών αρχών.

Αν και οι λόγοι για την απόφαση για τον Suga δεν έχουν αποκαλυφθεί, πιστεύεται ότι σχετίζεται με χειρουργική επέμβαση στην οποία επιβλήθηκε μετά από τραυματισμό στον ώμο το 2020, αναφέρουν τα ΜΜΕ της Νότιας Κορέας.

Τον Μάιο, ο Suga έφτασε στο Νο. 2 του Billboard 200 με το σόλο ντεμπούτο του, "D-Day". Εμφανίστηκε σε 10 πόλεις σε μια σόλο παγκόσμια περιοδεία, προσελκύοντας πάνω από 300.000 θαυμαστές.

ειδήσεις τώραστρατιωτική θητείαk-popBTS