Lifestyle|21.03.2019 14:24

Γιώργος Παπαδάκης για γνωστούς βουλευτές: «Πλακώθηκαν στο ξύλο μόλις τελείωσε η εκπομπή»

Newsroom

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως δύο βουλευτές, καλεσμένοι του στο «Καλημέρα Ελλάδα», ένας από το ΠΑΣΟΚ κι ένας από τη Νέα Δημοκρατία, πλακώθηκαν στο ξύλο μόλις τελείωσε η εκπομπή.

«Υπάρχουν βουλευτές που πλακώθηκαν στο ξύλο αφού τελείωσε η εκπομπή. Είχαμε τέτοιο περιστατικό, αλλά μην μου πεις να σου πω ονόματα. Δύο βουλευτές, ένας από το ΠΑΣΟΚ κι ένας από τη Νέα Δημοκρατία πλακώθηκαν στο ξύλο μόλις τελείωσε η εκπομπή», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε ότι ο πρώτος του γάμος ήταν στα 25 και ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο γάμο του, «ξεσάλωσε». Συμπλήρωσε ότι δεν έχει αφήσει γυναίκα να πληρώσει και πως όταν σταματήσει να εργάζεται στην τηλεόραση θα κάνει τατουάζ (τα παιδιά και τα εγγόνια του, όπως ανέφερε). 

Αναφορικά με τον πολυσυζητημένο καβγά του με την Μπάγια Αντωνοπούλου και την αποχώρησή της από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο παρουσιαστής ευχήθηκε στη δημοσιογράφο να διαπρέψει, να κάνει καριέρα και να πάει ψηλά. Σχολίασε δε ότι δεν έχει πρόβλημα να φύγει κάποιος από την εκπομπή του, αρκεί να το ξέρει και να μην το μάθει εκ των υστέρων. 

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και πώς σχολιάστηκαν από το πάνελ του Πρωινού με την Φαίη Σκορδά.

Γιώργος ΠαπαδάκηςThe 2night showΓρηγόρης ΑρναούτογλουΜπάγια Αντωνοπούλου