Lifestyle|22.03.2019 11:43

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο TV ΕΘΝΟΣ: Μιλά για τον ρόλο του στην ταινία του Γαβρά

Newsroom

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο TV ΕΘΝΟΣ αυτής της Κυριακής μιλά για πρώτη φορά για τον ρόλο που θα υποδυθεί στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο», αυτόν του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Αποκαλύπτει στιγμές από την προετοιμασία και την έναρξη των γυρισμάτων του πολιτικού θρίλερ και εξηγεί το μήνυμα που θέλει να δώσει ο Κώστας Γαβράς.

«Κόκκινο Ποτάμι»: Αποκλειστικές φωτογραφίες και οι πρώτες δηλώσεις του Μανούσου Μανουσάκη για τη μεγαλεπήβολη σειρά εποχής που περιγράφει την Γενοκτονία των Ποντίων και έρχεται τη νέα σεζόν στο Open.

Τριπλό σοκ στο Τατουάζ: Ο Ορφέας έτοιμος για διπλή δολοφονία, η Όλγα έγκυος στο παιδί του Στέφανου, ο Θεοχάρης στην εντατική μετά από έμφραγμα.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα ανακαλύπτει τη χαμένη της κόρη.

Συνεντεύξεις: Ο Βαγγέλης Δρίσκας μιλά για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «My Greece» του Open και η Ειρήνη Ψυχράμη αποκαλύπτει πως πήρε το ρόλο της Βάσως στο «Μην Ψαρώνεις».

Ρεπορτάζ: Το νέο «ειδύλλιο» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η φρέσκια κόντρα της Βίκυς Χατζηβασιλείου και οι ατάκες – φωτιά στο «Master Chef»

Στην ενότητα Life πρωτότυπες και κλασσικές συνταγές για την 25η Μαρτίου και τη συνέχεια της Σαρακοστής και έξυπνα μυστικά για να τακτοποιήσετε τις ντουλάπες σας χωρίς πολύ κόπο και χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο «ΤV Έθνος» που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής, εκτάκτως το Σάββατο 23/3

Αλέξανδρος ΜπουρδούμηςTV Έθνος