Lifestyle|22.03.2019 14:18

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Μου φιλούσαν τα χέρια όταν έπαιζα στους Ψίθυρους Καρδιάς (vid)

Newsroom

Ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega «Ψίθυροι Καρδιάς» του Μανούσου Μανουσάκη. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι θαυμασμός των τηλεθεατών για τους πρωταγωνιστές της σειράς είχε ξεπεράσει κάθε όριο. Χαρακτηριστικά είπε πώς τότε συνέβησαν αγριότητες, οι οποίες ποτέ δεν τον έκαναν να καβαλήσει το καλάμι.

«Ποτέ δεν καβάλησα καλάμι. Στους Ψίθυρους Καρδιάς είχα εξαγριωθεί. Έβλεπα ότι δεν μπορούσα να βγω έξω, στο σούπερ μάρκετ μού φιλούσαν τα χέρια και τέτοια πράγματα. Όχι μόνο σε μένα, σε όλους τους ηθοποιούς. Συνέβησαν αγριότητες, οι οποίες με απογοήτευσαν. Όταν φεύγεις από τον θαυμασμό και βλέπεις κάποιον να σε κοιτάει σαν θεό… Τους έλεγα "ποιος είμαι ρε παιδιά; Ο… τεστ Παπ; Ο Παπανικολάου; Είμαι κανένας ευεργέτης; Ένας απλός ηθοποιός είμαι, εργαζόμενος, που έτυχε κι έκανα μια επιτυχία”. Αυτό με απογοήτευσε», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Δείτε στο σχετικό βίντεο όσα είπε για τους «Ψίθυρους Καρδιάς»: 

 

Ο ηθοποιός πρόσφατα χώρισε με την τραγουδίστρια Μαρία Εγγλέζου με την οποία ήταν αρκετά χρόνια μαζί. Αποκάλυψε πως μετά τον χωρισμό του, γύρισε σελίδα στη προσωπική του ζωή και έχει δημιουργήσει νέα σχέση. Εξήγησε πως η προσωπική του ζωή δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, καθώς όλοι έχουν πολλά προβλήματα και τόνισε πως όταν είναι σε μια σχέση είναι δοτικός. Μάλιστα, όπως είπε έχει αγαπήσει όλες του τις γυναίκες την καθεμία για διαφορετικούς λόγους και νιώθει τυχερός που μεγάλωσαν σωστά τα παιδιά του.

T

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τη συμμετοχή του στους Ψίθυρους Καρδιάς στην εκπομπή «Happy Day», όπου αναφέρθηκε σε ηθοποιούς της σειράς που είχαν άσχημη συμπεριφορά στα γυρίσματα. Τότε είχε πει: «Τα περισσότερα παιδιά που συμμετείχαν εκεί είχαν πρόβλημα συμπεριφοράς και καβάλησαν το καλάμι. Εκτός από κάποιους σοβαρούς ανθρώπους, τον Αντώνη Αντωνίου, την Ντενίζ Μπαλτσαβιά και τη Μελίνα Μποτέλη που ήταν ήδη πρωταγωνιστές και χορτάτοι από αυτά τα πράγματα, αυτοί που είχαν βγει οι καινούριοι, οι συγκεκριμένοι που δεν θέλω να ονομάσω, όντως είχαν μια απαίσια συμπεριφορά και στον κόσμο και στα γυρίσματα και παντού. Ευτυχώς εξακολουθώ και δεν τους βλέπω».

Η τηλεοπτική σειρά «Ψίθυροι καρδιάς» του Μανούσου Μανουσάκη προβλήθηκε από το Mega Channel τη σεζόν 1997-1998. Πρωταγωνιστούσαν ο Απόστολος Γκλέτσος και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενώ σημαντικούς ρόλους είχαν και ο Γιάννης Βόγλης, η Φαίη Κοκκινοπούλου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Καίτη Παπανίκα και ο Αντώνης Αντωνίου. Οι Ψίθυροι καρδιάς είναι από τα δημοφιλέστερα προγράμματα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και μακράν το δημοφιλέστερο της δεκαετίας του 1990, ξεπερνώντας σε τηλεθέαση ακόμη και το Μουντιάλ της Γαλλίας που διεξήχθη το καλοκαίρι του 1998. Η σειρά έφτασε σε μέγιστη τηλεθέαση το 76,7%. Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε και το ομώνυμο τραγούδι τίτλων της σειράς, που το ερμήνευσε ο Δημήτρης Μπάσης, σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου.

Το νέο σκηνοθετικό εγχείρημα του Μανούσου Μανουσάκη είναι η μεγαλεπίβολη δραματική σειρά εποχής που περιγράφει την Γενοκτονία των Ποντίων, με τίτλο «Το Κόκκινο Ποτάμι», που θα προβληθεί τη νέα σεζόν από τη συχνότητα του Open TV. H σειρά που βασίζεται στο βιβλίο του ιστορικού, συγγραφέα και πρώην διπλωματικού ακολούθου Χάρη Τσιρκινίδη θα κάνει γυρίσματα σε τέσσερις χώρες, στις οποίες φυσικά συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα αλλά και η Ρωσία.

Ψίθυροι ΚαρδιάςΜανούσος ΜανουσάκηςΜιχάλης ΙατρόπουλοςThe 2night show